SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU

SVE SE DOGODILO U NEKOLIKO MINUTA: Dea Đurđević se na saslušanju DO DETALJA prisetila kobnog jutra i JEZIVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE koja joj je PROMENILA ŽIVOT!

0

Đurđevićeva, na koju je 7. februara naleteo autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, priključila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića (42)

foto: Printscreen/TvPink

Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila pre četiri meseca, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada je voditeljka krenula na posao u studio TV Pink koji se nalazi u neposrednoj blizini. Dok je stajala na trotoaru ispred bolnice "Dragiša Mišović" i razgovarala sa ženom s kojom se čuknula, naleteo je autobus na liniji 78.

 

Vozač Bojan Jovanović je na saslušanju tvrdio da je kolovoz na vrhu ulice bio zaleđen, zbog čega je nekontrolisano krenuo nizbrdo i pokosio voditeljku.

 

- Kada sam skrenuo u Ljutice Bogdana, primetio sam zaustavljena vozila. Nisam se kretao velikom brzinom, ali sam odmah sklonio nogu s gasa i počeo da kočim. Zbog leda, autobus je proklizao i udario u vozilo koje je stajalo u mojoj traci, a onda je udario i u zidanu ogradu ispred koje je stajala Dea - rekao je on.

 

Međutim, šta se zaista dogodilo i da li je vozač imao vremena da zaustavi autobus ili ne, utvrdiće se veštačenjem koje je tužilaštvo naložilo.

 

Dea Đurđević preksinoć je trebalo da bude gost u emisiji "Ami Dži šou", autora i voditelja Ognjena Amidžića. Ona je, međutim, otkazala gostovanja pred početak emisije, i to zbog zdravstvenih razloga.

 

Voditeljka je inače nakon dva meseca lečenja na VMA, gde ju je operisao dr Marko Bumbaširević, prebačena na KCS, gde je nastavila lečenje, a uz lekarsku preporuku dozvoljeno joj je da povremeno izlazi iz bolnice.

 

 

makonda-tracker