susedi pričaju

CELA SRBIJA JOJ JE PRUŽILA PODRŠKU I RADOVALA SE NJENOM OPORAVKU: Komšiluk Dee Đurđević otkriva kakva je voditeljka PRIVATNO i kako se ponaša nakon NESREĆE!

0

Svi se slažu i imaju jednako mišljenje o Dei.

Dea Đurđević
Dea Đurđevićfoto: Ana Paunković

Voditeljka Dea Đurđević koja je svima održala lekciju iz hrabrosti odrasla je u mirnom kraju Beograda, a u devojačkom stanu i dalje živi sa majkom Nenom Dodevskom. Nakon stravične saobraćajke koju je imala u februaru kada joj je autobus otkinuo ruku, oporavljala se na VMA, pa na ortopediji Kliničkog centra i dalje provodi većinu vremena. Međutim, njene komšije otkrivaju da često izlazi iz bolnice, druži se sa dragim ljudima i uživa u prirodi koja buja nadomak njene zgrade.

 

Kako priča Deina susetka, lepa voditeljka je odrastala okružena ljubavlju ljudi iz komšiluka.

 

- Deu komšije zaista vole, jako je ljubazna, kulturna i fina. Pored svega što ju je snašlo, ona se i dalje smeje i učtivo popriča sa svima nama. Strašno sam se rastužila kada sam čula za saobraćajku koju je imala, svi smo se zabrinuli. Deina mama je često u stanu, kad god je sretnem, pitam je za ćerkino zdravlje. Kaže mi da je Dea zasad dobro i želim joj da se ruka što pre oporavi. Često dođe kući, a mene tuga uhvati kada joj vidim ruku - kaže ona i dodaje:

 

- Ona je kao moje dete, odrastala je uz nas, od malih nogu je volela da provodi vreme u mom stanu. Uvek je gost na slavama, rođendanima i svim slavljima. Obožava da jede moj posni pasulj i sarmu, ma ona je jedna divna devojka, sasvim fina i učtiva. Sada obožava mog unuka Stefana, uvek mu se obraduje, a i on njoj, druže se. Niko nema reč ružnu za nju da kaže. Nikada nije bila problematična, uvek je bila jako dobar đak, zacrtala je da završi Fakultet političkih nauka i to je i uspela. Nije poročna, nikad nije volela da pije ili bilo šta slično, čak ni u tinejdžerskim danima. Pre Mladena se nikada ulicom nije šetala sa dečkom, nije volela tako da se ljubi svuda i drži se za ruku, izuzetno je kulturna.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker