hrabra i stamena

ČIM SE PROBUDIM DOBRO SAM, ČIM MOGU DA HODAM ZNAČI DA SAM DOBRO: Dea Đurđević ima velike planove nakon što napusti bolnicu!

2

Ima već tri i po meseca kako je voditeljka Dea Đurđević hospitalizovana.

foto: Printscreen/TvPink
foto: Printscreen/TvPink

Posle stravične saobraćajke, osim povremenih dozvoljenih izlazaka ne zna kada će trajno napustiti bolnicu. Ipak, nada se da će to biti uskoro.

 

Iako je oporavak spor, ona kaže da potpuno veruje lekarima i da ne dozvoljava da joj se crne misli vrzmaju po glavi. Optimista je i jedva čeka da ponovo krene na posao.

 

Iz dana u dan sam sve bolje i bolje. Danas sam bolje nego juče, a sutra ću biti bolje nego danas. Imam sreću da su pozitivni ljudi oko mene. Mlađa je vedrog i pozitivnog duha, baš kao i moja mama, ali i svi moji najbliži prijatelji. Njihova energija mi je dosta pomogla. Kada si u nevolji, najlakše možeš da razgraničiš ko ti je prijatelj, a ko nije. Shvatila sam, hvala Bogu, da imam dosta dobrih prijatelja i srećna sam zbog toga", ispričala je Dea pa istakla da nikada nije dozvolila sebi da je negativne emocije savladaju.

 

"Nema loših dana, niti ima dana kada sam neraspoložena. Svaki dan treba da bude dobar i iz svakog dana mora da se nešto izvuče. To sam naučila iz ovog iskustva. Čim se probudim, znači da sam dobro. Čim mogu da hodam, znači da sam dobro. Nikada mi se nije desilo da klonem duhom, ali mi se dešavalo da mi bude teže zbog nečega. Međutim, to kod mene traje pet minuta, a onda se uvek odobrovoljim", kaže voditeljka i otkriva kako teku njeni bolnički dani.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker