Dino Merlin održao prvu probu na sceni Esprit arene u Diseldorfu

0
Dino Merlin, predstavnik Bosne i Hercegovine na 56. Takmičenju za pesmu Evrovizije, održao je u utorak uspešnu prvu probu na sceni Esprit Arene u Diseldorfu

Zajedno sa pretećim vokalima koje čine: Maya Sar, Aida Mušanović, Mahir Beat Hause, Nermin Puškar i Edvin Hadžić, prvi put zvanično se na ovaj načn predstavio brojnim novinarima i fanovima Eurosonga koji su od ranih jutarnjih sati pristizali u Arenu kako bi pružili podršku BH timu na prvoj probi. Nakon odlično urađenog posla na prvoj probi, delegacija se uputila u pres centar gde je usledio i prvi zvanični susret sa predstavnicima medija koji prate ovogodišnje Takmičenje za pjesmu Evrovizije.

Uz taktove pesme Love In Rewind, BH Eurosong tim je pozdravljen gromoglasnim aplauzom. Novinare, njih oko 200 prisutnih iz celog sveta zanimali su prvi utisci nakon probe, očekivanja za plasman, ali i šta se, po Dinovom mišljenju promenilo u odnosu na njegovo poslednje učešće na Eurosongu 1999. godine, kada je u Jerusalimu predstavljao BiH sa pesmom Putnici.

- Evrovizijsko takmičenje se toliko promenilo u poređenju sa devedesetim godinama.To je sada jedno potuno novo iskustvo. Produkcija je savršena. Ali, dve stvari ostale su iste pesma i izvedba. Nema te mašine koja može da proizvede ljudsku dušu – izjavio je Dino Merlin, koji je nakon konferencije nastavio druženje sa fanovima i novinarima koje je trajalo više od sat vremena.

 

Pogledajte deo atmosfere sa konferencije za novinare Dino Merlin i njegova ekipa je a capella otpevala refren pesme Love in Rewind:

 

makonda-tracker