ne želi lažnu sliku

HAJDE DA RAZBIJEMO MONOTONIJU IDEALNOG KOJE NE POSTOJI: Trudna košarkašica progovorila o čemu mnoge žene ĆUTE dok su u drugom stanju i OTKLONILA SVE MASKE!

1

Vrlo direktno i otvoreno je objasnila kakva je priroda trudnoće, kroz kakve procese prolazi žensko telo i zbog čega ne bi trebalo da se stvara lažna slika.

Nataša Vukoje
Nataša Vukojefoto: instagram

 

Nataša Vukoje, bivša košarkašica, trenutno  sa svojim suprugom, španskim sportskim stručnjakom Horheom Mendezom očekuje prinovu.

 

 

Međutim, drugo stanje ju je inspirisalo da otvoreno progovori o svim stvarima o koje žene obično ćute. Nataša smatra da nema potrebe da se na društvenim mrežama predstavlja iskrivljena slika stvarnosti, pa je realno progovorila o trudnoći.

 

Dragi moji, a da malo pričamo o onome o čemu se najčešće ćuti na Instagramu?

Postoje definitivno teme koje se preskaču, ne mislim sa lošom namerom, ali iz želje da svi živimo bolje, lepše, srećnije... Imam osećaj kao da često zaboravimo realnost, ili makar o njoj ne pričamo, pa mislimo da je kod drugog bolje nego kod nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on


Odmah da vam kazem, ja na svoj profil kačim fotografije koje se meni dopadaju, i verujem da će uvek biti više nasmejanih nego ozbiljnih... Ali to nikako ne znači da u mom životu nema ozbiljnih, tužnih, teških situacija... Ajmo sada o trudnoći.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker