pobedila je

KONAČNO EPILOG DRAME: Luka Lazukić OSUĐEN za PORODIČNO NASILJE! Nataša Bekvalac se oglasila odmah nakon PRESUDE ! (FOTO)

0

Za pevačicu je ovo poseban dan!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog porodičnog nasilja bivšom suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac u aprilu prošle godine.

 

Sud mu je takođe produžio meru zabrane prilaska bivšoj supruzi.

 

Ukoliko u roku od tri godine izvrši novo krivično delo ili prekrši meru zabrane, aktiviraće se izvršenje zatvorske kazne.

 

foto: Dragana Udovičić

Pevačicin advokat Zoran Ateljević zadovoljan je presudom.

 

"Zadovoljan sam presudom. Ovim se potvrđuje da je moja stanka pred sudom govorila istinu i da je na njoj izvršeno krivično delo - nasilje u porodici", rekao je Ateljević.

 

"Ukoliko Lazukić u narednih tri godine ponovi ovakvo krivično delo, onda se uslovna osuda opoziva i primenjuje se kazna zatvora od osam meseci. Ova krivična sankcija je za Natašu satisfakcija. Ona je ovom sudskom presudom zaštićeno lice.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

"Ovo je takozvana nepravosnažna presuda i njegovo je pravo da se žali, ali ja imam osnovani razlog i verovanja da je presuda potpuno zakonski ispravna i pravedna. Ne samo u pojedinačnoj prevenciji, prema Nataši, već označava i opštu prevenciju - niko se ne sme više ponašati ovako kao što je Luka Lazukić", rekao je advokat Nataše Bekvalac

 

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Luka Lazukić 13. aprila prošle godine pretukao je Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju.

 

Podsetimo, pevačicu Natašu Bekvalac u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić. Pevačica se odmah javila u Urgentni centar, a detalji napada šokirali su sve.

 

 

"Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao", ispročao je tada kaže dobro obavešten izvor.

 

"Hvala predivni ljudi...hvala na ljubavi,svakoj suzi sinoć ,hvala na aplauzu i cveću,napisanim porukama,hvala na ljubavi, hvala. Uživala sam ...danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobede ljubavi za mene i moju decu. Volim vas", napisala je pevačica uz haštag "Nisi sama". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker