EKSKLUZIVNO – Kristina Radenković: Ljubi želim svu sreću sa Natašom Bekvalac

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

jelenaje

21-04-2011 23:40h
Aman, ljudi, dokle vise o Njoj - Koliko placa da se reklamira!?

svetlana

21-04-2011 20:08h
dokle vise stvarno sa natasom bekvalac...?!!!!!! (i jos 24 uzvicnika!)
kao pevacica mi je bila prosecna, sposobna da peva lakse stvarcice koje su je i proslavile. kao zena, majka i supruga me apsolutno ne zanima. pre sam bar neke njene stvari mogla da slusam, sad mi se sve to ogadilo, koliko je o njoj vesti ove godine...znaci, da se bavi humanitarnim radom, dosadilo bi mi da slusam toliko o njoj, a ne ove gluposti. i mislim da ce toliko narodu da dosadi upravo zbog medija koji ce joj zapecatiti karijeru. ostavite je vise, nisam njen fan, ali mi je jadno kako ovi medijski lesinari oblecu oko nje i njene porodice.
neka su joj proste pare i popuarnost...nikad njen zivot ne bih pozelela,ufff...Oo

Bojana

21-04-2011 20:33h
Danilo zaista sad fenomenalno izgleda,onaj poslednji intervju sam u soku gledala(naspram one isposnicke face koju je imao par godina)

Danijela

21-04-2011 21:30h
A Ljuba-ovaj-onaj-Jovanovic-ovaj je toliko glup(da je smesno da se iko predstavlja njegovom-ovaj- devojkom).A mozda je i ova-ona-ova iz te fele.

Mila

22-04-2011 23:48h
Devojka je sarmantna voditeljka na rts-u, a posebno me prijatno iznenadila svojom glumom u jednoj domacoj seriji sto je isla pre godinu dana na rts-u...

Nemam pojma

23-04-2011 02:53h
Vlada Mandic i Kristina Bekvalac su opet zajedno?? Ajoj koja spanska serija...pa oni su vec bili u vezi, mirili se, raskidali i tako x234567, da bi se na kraju ona udala za drugog i njemu rodila dete...I sad su opet zajedno...stvarno vise nista ne shvatam...kao ni to ciji je Vlada prijatelj...Natasin ili Dacin...:D

Natasa

22-04-2011 08:11h
Koja sramota za Kristinu, da li je ona uopste znala da ce biti ovaj naslov kada je odlucila da da interviju. A gde glumi ova Kristina, i na kojoj teleiziji je voditeljka? Nikada je nisam ni cula ni videla do ovog teksta.

mukica

21-04-2011 17:37h
Bitno da vam se mukica javila da malo bude poznata.A taj njen Ljuba nije Natasina ljuba(v) vec sredstvo da nervira Danila.Ali,njoj nije jasno,covek se iskreno zaljubio u novu devojku.Kako znam........pa gledala njegov poslednji intervju.Dovoljno.Blista.

LEONARDO

21-04-2011 16:41h
Nit je voditeljka nit je glumica...Obican antitalenat..koji je zahvaljujuci rijaliti programu postao poznat..ko i mnogi bolidi (Ena..Marko Miki..itd..)

Dare

24-04-2011 15:05h
HAHAHAHA.Vi ste fantasticni.Nije sa njim.

jovan

24-04-2011 19:46h
Da li se vi salite????
Znate li uopste ko je Kristina, ona je devojka koja sa obe noge stoji na zemlji, kakva su ovo lupetanja da ona prilazi bilo kome i predstavlja se kao ne znam cija bivsa. Devojka je voditelj na RTS-u i glumila je u vise pozorisnih predstava. Vazno da znate ko je Natasa Bekvalac!!! Neuporedive su!!! Kristina je odlican lik i pravi prijatelj, dete iz fine porodice.
Nemojte ljudi pisati napamet, prvo se informisite!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: