Džon Bon Džovi pomaže mlade beskućnike

0
Rok muzičar poznat po svojoj humanosti Džon Bon Džovi potpomogao je otvaranje svratišta za mlade beskućnike u Filadelfiji

Frontmen nekadašnjeg benda Bon Jovi do sada je putem svoje Jon Bon Jovi Soul fondacije sakupio preko tri miliona dolara za brigu o nezbrinutim mladim osobama uzrasta od 18. do 21. godine koji život provode na ulici.

- Smatram da svaki promašaj pri podršci mladima sa ovakakvom vrstom problema za sve nas predstavlja gubitak njihovih talenata i vizija – izjavio je na otvaranju prihvatilišta u Filadelfiji roker koji planira da otvori i restoran za siromašne u kojem bi oni mogli da plaćaju prema sopstvenim mogućnostima, a ako bi se ispostavilo da nemaju dovoljno novca, odužili bi se radom u kuhinji.

Inače, početkom aprila Džon i njegova supruga Dorotea bili su žrtve pljačkaša koji je iz njihovog doma u Nju Džerziju odneo nakit u vrednosti od oko sto hiljada američkih dolara. Počinilac ovog zločina je uhapšen i otkriveno je da se radi o razbojniku koji je do sada krađom stekao više od pola miliona dolara.

makonda-tracker