danas živi bajku

PRE VEZE SA RONALDOM RADILA JE KAO ČISTAČICA: Život šarmantne Španjolke nakon JEDNE ODLUKE potpuno se PROMENIO, a onda je počela njena FILMSKA LJUBAVNA PRIČA sa najboljim fudbalerom sveta!

0

Prošlo je vreme kada se na Georginu Rodrigez (25) gledalo samo kao na devojku Kristijana Ronalda. Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula krčiti put ka uspehu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Uz ulogu majke je nastavila raditi i na karijeri, a procenjuje se da samo od objava na Instagramu zaradi i četiri miliona evra godišnje. Velika je zaljubljenica u modu nosi poznate modne brendove poput Versaćea, Prade, Hermesa, Šanela, ali se ne stidi da prizna:

 

- Kada ih nisam mogla priuštiti, kupovala sam u Zari.

 

Iako je moderna modna ikona, često se susretne s kritikama na račun stila odevanja. Tako je bilo i za vreme Svetskog prvenstva u Rusiji kada se u Moskvi fotografisala u trenerici i kratkom topu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

- Ako ću čitav dan biti u gradu, neću krenuti u visokim potpeticama. Da se žene prestanu međusobno kritikovati, svet bi bio bolji - odgovorila je spremno lepa crnka koja se ne ustručava da otvoreno govori o odnosu sa Portugalcem.

 

- Rođenje ćerkice nas je zbližilo. Srećniji smo nego ikada. Kada smo se vratili iz bolnice, organizovao je večeru iznenađenja sa našim najmilijima, osjećala sam se kao najsrećnija žena na svetu. Pronašla sam ljubav. Dopunjujemo se, imamo divan odnos i kada je on pokraj mene, ništa mi više ne treba - pričala je posle rođenja ćerkice.

 

 


 

makonda-tracker