danas živi bajku

PRE VEZE SA RONALDOM RADILA JE KAO ČISTAČICA: Život šarmantne Španjolke nakon JEDNE ODLUKE potpuno se PROMENIO, a onda je počela njena FILMSKA LJUBAVNA PRIČA sa najboljim fudbalerom sveta!

0

Prošlo je vreme kada se na Georginu Rodrigez (25) gledalo samo kao na devojku Kristijana Ronalda. Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula krčiti put ka uspehu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da sledi svoj san. Zbog toga je odlučila otputovati u Bristol, usavršiti engleski jezik i zaposliti se.

 

- Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem - priznala je.

 

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjiju. U Madridu je živela sa sestrom koja je studirala, ali nije imala dovoljno novca. Ali imala je veliku želju za uspehom i savršene telesne proporcije (85-62-90). Zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu. Upravo to je promenilo njen život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Za vreme njene smene u dućan je ušetao Kristijano Ronaldo, a upravo mu je ona asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada bi došao.

 

Ostalo je istorija...

 

Ronaldo i Georgina su mesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova ćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero dece (najstarijeg Ronaldovog sina Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea).

 

 

Od zanosne prodavačice koja je pokušavala izgraditi karijeru u svetu mode, postala je verenica jednog od najboljih igrača sveta i majka njegove dece.

I mnogo više od toga...

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker