danas živi bajku

PRE VEZE SA RONALDOM RADILA JE KAO ČISTAČICA: Život šarmantne Španjolke nakon JEDNE ODLUKE potpuno se PROMENIO, a onda je počela njena FILMSKA LJUBAVNA PRIČA sa najboljim fudbalerom sveta!

0

Prošlo je vreme kada se na Georginu Rodrigez (25) gledalo samo kao na devojku Kristijana Ronalda. Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula krčiti put ka uspehu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njen je dragi odmah po dolasku u Juventus osvojio srca navijača, a Georgina je uspela kupiti Italijanke. Sa 10 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od kraljica Serije A, a nedavno je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog brenda donjeg veša i kupaćih kostima. Danas njen život izgleda kao san, ali put do uspeha nije bio jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se sa prodicom preselila u španski gradić Jaka gdj je njen otac otišao zbog fudbala. I on je bio fudbaler, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige. Nakon preseljenja radio je kao trener. Georgina je s četiri godine otkrila prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

 

- Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti - ispričala je Georgina koja je uložila sate, dane, mesece i godine, iz dana u dan prolivala znoj, ali je jednoga dana donela odluku da fokus usmeri prema modelingu.

 

- Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli govoriti da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama verovati u to.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker