JEDNOM PORUKOM OBJASNILA SVE

Nakon što je Ronaldo demantovao sve optužbe za silovanje, ovim povodom oglasila se NJEGOVA VERENICA! (FOTO)

0

Georgina Rodrigez, prelepa crnka, podelila je svoje mišljenje na društvenim mrežama i svima dala do znanja šta ona misli o tome.

Georgina i Ronaldo
Georgina i Ronaldofoto: Profimedia

Naime, poznatog fudbalera je još davne 2009. godine optužila tridesetčetvorogodišnja Ketrin Majorg za silovanje u hotelskoj sobi u Las Vegasu. 

 

Nakon toga što je izjavila da mu je jasno i glasno rekla "NE", navodi da je on ignorisao njenu molbu, dok Ronaldo oštro demantuje ove tvrdnje za silovanje.

 

Ketrin advokat otkriva kako su kasnije postigli razuman dogovor koji nije uključiovao sud, i u kom je dogovoreno da Ketrin ćuti, a za uzvrat je dobila 375.000 dolara.

 

I sada, nepunih 10 godina od tog događaja, Majorgova odlučuje da poništi njihov dogovor zbog tvrdnje da je imala nekoliko nervnih slomova tokom proteklih godina nakon nemilog događaja. 

 

Nakon što je Ronaldov advokat rekao je da će fudbaler tražiti kompenzaciju od magazina za moralne povrede i kršenje ljudskih prava, oglasila se i Ronaldova žena, Georgina.

 

Rodrigezova je naime odlučila da javno podrži svog dragog, te je na instagramu objavila sliku uz tekst podrške.

 

 

Rodrigezova je napisala:

 

Uvek pređeš preko svih prepreka koje ti se nađu na putu i pokažeš svoju snagu i koliko si sjajan. Uvek si sve bolji. Volim te.

Uz to je kao što vidite dodala i pet stikera srca, koja pretpostavljamo predstavljaju nju i četvoro dece.

 

Georgina, svaka čast!

 

 

 

makonda-tracker