EKSKLUZIVNO

DANIJEL KREJG U TAJNOSTI STIGAO U BEOGRAD! Našu prestonicu posećuju najveće ZVEZDE, a šta čuveni Džejms Bond planira da radi u Srbiji!

1

Naša prestonica postala je omiljena tačka susreta i poslovnih pregovora za svetske zvezde, te je, kako Kurir ekskluzivno saznaje, u Beograd, nakon Džonija Depa, stigao i čuveni Danijel Krejg!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Još uvek se spekuliše zašto je agent 007 tajno stigao u naš grad, ali naši izvori su mu za petama. Za sada postoji nekoliko mogućih razloga, jedan je traženje lokacije za seriju "Purity", zatim za film "The Creed of Violence", najverovatnije je i da su odlučili da deo novog "Bonda" snimaju na prostoru naše zemlje.

Prošle godine britanski glumac Danijel Krejg konačno je i potvrdio da će ipak igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejmsu Bondu, ali da će to definitivno biti i njegovo poslednje pojavljivanje u toj ulozi.

 

Krejg je, navodno, bio nezadovoljan uspehom jednog od filmova o Bondu, "Spektra" iz 2015, i odlučio da se više neće pojavljivati u toj ulozi, ali se ipak predomislio.

 

foto: Profimedia

Britanski glumac je debitovao u "Bondu" 2006. godine "Kazino rojal", a zatim glumio i u nastavcima "Zrno utehe" (2008), "Skyfall" (2012) i "Spektra" (2015).

Što se tiče reditelja, zna se da Deni Bojl ipak neće režirati, a kako mnogi strani mediji tvrde, razlog je neslaganje sa Danijelom i producentkinjom Barbarom Brokoli. Naime, neki tvrde da je Bojl smatrao da je najbolje rešenje za dovođenje novog "Bonda" bilo - da ga ubije! Naravno, to su sve spekulacije jer je pre toga Bojl tvrdio obrnuto. Po poslednjim podacima, "Bond 25" će režirati Keri Fukunaga.

 

Možda je upravo nova ideja da se Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča - s obzirom na to da je poznato da je za inspiraciju o tajnom agentu 007 Ijan Fleming imao srpskog agenta Dušana Popova, koji je jedno vreme i živeo u Beogradu nakon dolaska iz Titela.


Kada se snimao prethodni nastavak, Dejli mejl je najavio snimanje u Srbiji, međutim, nažalost, do toga nije došlo. Možda su se sada predomislili...


Da li će Krejg završiti karijeru Bonda i poslednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama naše prestonice, ostaje da saznamo!

 

 

 

makonda-tracker