prepustila se čarima naše prestonice

PROVOD UZ HARMONIKU, RAKIJU I SRPSKE SPECIJALITETE: Trampova ćerka uživala u Skadarliji!

6

Tifani, dvadesetpetogodišnja naslednica američkog predsednika Donalda Trampa, došla je u ponedeljak u Beograd, gde planira da ostane minimum deset dana s dečkom, nigerijskim milionerom Majklom Bulosom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tifani u Beogradu prati najmanje 20 pripadnika ličnog obezbeđenja, koji se neće ni na minut razdvajati od nje. Naravno, to nisu jedini ljudi koji će brinuti o njoj, budući da je sedam dana pre njenog dolaska došao još veći broj agenata i pripadnika raznih tajnih službi, koji su imali zadatak da ispitaju teren, provere i pretresu svaki prostor u koji će ona ulaziti, a tu su i naša policija i BIA, čiji pripadnici takođe s pažnjom prate ovu posetu.

 

foto: Profimedia

Najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD-a, koju je Donald dobio u braku sa bivšom ženom Marlom Mejpls, odmah po dolasku u Beograd i smeštanju u luksuzni hotel u srcu grada (ponedeljak veče), prepustila se čarima grada i otišla u kafanu u Skadarliji.

 

Tamo je uživala uz zvuke harmonike, koju su joj svirali na uvce, ali i u srpskoj dunjevači, koju je ispijala celu noć. U Skadarliji je, prema informacijama domaćih medija, ostala do rane zore. A juče je, takođe, bila aktivna - šetala je prestoničkim ulicama i obilazila tržne centre po centru grada, kupovala garderobu...

 

Tifani boravi u Beogradu zahvaljujući bliskom prijatelju, izvesnom Srbinu, koji živi u Americi. Taj Srbin je Tifani i njenom dečku pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su oni odlučili i da ga posete.

 

Tifani se juče preko Instagrama pohvalila svojim pratiocima da boravi u Srbiji postavivši fotografiju iz Beograda. Zanimljivo je da je komentar koji je objavila uz nju napisala na ćirilici, a glasi: „Pozdrav iz Srbije!“.

 

Trampova lepa kći mogla bi narednih dana da poseti i Beli Dvor na Dedinju i bude gost prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i njegove supruge, budući da su oni prijatelji njenog oca.

 

 

makonda-tracker