Viki Miljković i Halid Bešlić: Vikend u Sarajevu

0
Prethodni vikend, Violeta Viki Miljković je provela u Sarajevu koji je posetila kako bi se između ostalih, videla i sa svojim dugogodišnjim prijateljem, a sada i saradnikom Halidom Bešlićem.

 Osim standardnih tema koji već ima ovaj pevački tandem, Miljkovićeva i Bešlić su napravili i plan oko promotivnih aktivnosti dueta Ne zna juče da je sad koje ih očekuju ne samo u Srbiji i Bosni, već i u Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji. Inače, ova pesma koja je snimljena početkom februara je sada dobila svoje finalno izdanje, a publika će imati priliku da je čuje za najdalje desetak dana. 

 Duet će se naći na novom Bešlićevom albumu koji izlazi za uskoro, kao i na komplilaciju najvećih hitova Viki Miljković. Inače, folk zvezde su osim priče o poslu organizovale sebi i dobro druženje, te je bilo prilike i za šetnju gradom i uživanje u đakonijama.

Po povratku u Beograd, Viki je u emisiji Narod pita promovisala svoju novu pesmu Ko to zna koja će biti deo kompilacije koju će Grand objaviti sredinom aprila. 

makonda-tracker