PAMTIĆE GA ZAUVEK

POSLEDNJI POZDRAVI ŠABANU ŠAULIĆU: Zvezde narodne muzike ne mogu da prežale svoga KRALJA i šalju poruke koje KIDAJU SRCE (FOTO)

1

Kolege, saradnici, prijatelji iz sfere javnog života neutešni su zbog odlaska velikog pevača

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Brojne kolege i prijatelji izjavili su saučešće porodici tragično nastradalog Šabana Šaulića.

 

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se od svog kolege koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

 

- Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u "Aleji velikana - rekla je Ceca, koja je veoma potresena zbog smrti kolege.

 

- Dragi moj prijatelju, počivaj u miru među anđelima. Jako ćeš nam nedostajati. Najboljeg više nema.... - napisala je nešto kasnije pevačica na svom Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Anstasija Ražnatović

 

Cecina ćerka oglasila se samo kratkom porukom na Instagramu, punom poštovanja.

 

- Zbogom, legendo. Počivajte u miru - napisala je Anastasija

 

foto: Printscreen/Instagram


Mira Škorić

 

- Jao majko mila! O, bože! Šta je ovo? Šta se to desilo? Izvini, ne mogu da pričam. Šokirana sam - rekla je pevačica.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Dragan Kojić Keba

 

- Juče sam se izljubio s njim - rekao je Keba, zaplakao i spustio slušalicu.

 

Dragana Mirković

 

- Teško mi je da poverujem, jer legende ne umiru!!! Koristila sam svaku priliku da ti kažem koliko te poštujem i volim, ali nisam imala dovoljno prilika. Beskrajno mi je žao i nema reči kojima bih opisala koliko sam tužna. Jako sam se radovala zajedničkom koncertu u Ljubljani, ali... - neutešna je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

 

Slobodan Vasić

 

- Jao, Bože jel moguće? Ma daj! Legendo, ne mogu da shvatim da se ovo stvarno desilo. Uzoru, kralju, doktore muzike, evo i tebi je put došao glave. Prokleti umor i sve što dovodi do ovakvih katastrofa! Šta sam otpevao samo sinoć tvojih pesama... Pevaću ih do kraja života, jer si bio i ostaješ car! Hvala za sve savete, za druzenja kada je za to bilo prilike. Bila je čast poznavati te. Bićeš zauvek u našim srcima! Večna ti slava i hvala za sve! - napisao je Vasić na Instagramu, a potom dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slobodan Vasić (@slobodanvasic_official) on

 

- Evo nas, kralju... Ovo je kad si došao kod mene u restoran da se družimo. Ovde se smejemo, a ti sad ovako? Ja ću te pamtiti takvog... Ne želim više da pišem i da dužim previše, jer sam previse tužan i jednostavno ne mogu da shvatim ovo! Teško se navići! Nedostajaćeš! Pevaćemo uvek tvoje hitove! Volimo te!

 

Nada Topčagić

 

- Šta da kažem? Prva komšinica je uletela kod nas i rekla nam, a onda sam se čula sa Vladom Perovićem i potvrdio mi je. Ne mogu da verujem, mozak mi je proključao. Ode naše božanstvo, ode naše estradno carstvo. Sada je sve završeno! Neka mu je laka crna zemlja. Mučenik je toliko radio, tolike kilometre prešao, spavao je s mikrofonom. Niko ga nije mrzeo, niko nema za njega i njegovu porodicu da kaze jednu ružnu rec. Svi smo počinjali s njim, za sve nas je bio Bog - rekla je Nada.

 

foto: Dragan Kadić

 

Zlata Petrović

 

- Ode moja lutka. Ne mogu da dođem sebi. Popila sam lekove, ne pomažu. Hasan me zvao i rekao: "Otišao moj brat, ode naša zenica oka". Noćas nisam mogla da spavam, imala sam neki predosećaj, koji me nikada nije izdao. Jutros sam ispratila sina Jovana na Zlatibor i rekla mu: "Polako da vozis", a to nikad ne govorim. Joj, kako ćemo sad bez Šabana, bez našeg brata? - kaže ona.

 

Jelena Karleuša

 

- Teško mi je da prihvatim da se ovo desilo. Ne verujem da ovo pišem. Veliki, najveći. Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli na snimanjima... Velika tragedija i tuga. Počivaj u miru... Ne znam sad šta više da napišem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 

Marina Tucaković

 

- Baš sam u šoku. Ova godina je jeziva. Futa mi je saopstio. Gotivila sam Šabana, bili smo dobri. Šta da kažem, strašno - izjavila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Kovac (@aleksandrakovac) on

 

Aleksandra Kovač

 

- Dragi Šabane, počivaj u miru. Bilo mi je čast da upoznam dobrog čoveka i sarađujem sa pravim pravcatim Kraljem. Tvoj glas i tvoje srce će živeti vecno.

 

Marija Šerifović

 

- Negde oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon. Ne postoji adekvatna reč da opiše stanje moje duše dok čita da te više nema. Od kada znam za sebe, znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuće u Kragujevcu i slušala te i učila. Pa do današnjeg dana, kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mlađom koleginicom. Znaš, ja skoro nikada nemam tremu... Ali, trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema. To je poštovanje i za mene veliki znak da je ono što radim ispravno i dobro! Nije trebalo ovako da se završi. Uporno govorim da je važno ostaviti trag. A ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima. Sada štap u ruke, čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je večna slava i HVALA - podelila je svoju tugu Marija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

Slađana Trajković

 

- Molim? Šta kažete? Nemojte da se šalite sa mnom. Zašto mi to radite? Ko je bre umro? Kako? Neee! Kažite da to nije istina - rekla je Slađa, zaplakala i dodala:

 

- Kako ću mom Đaniju to da kazem? On je sad u avionu, ništa ne zna. Šaban mu je bio kao otac. Kako će on to podneti?

 

Rade Vučković, Šabanov kompozitor

 

- Mi smo toliko godina proveli zajedno družeci se i radeći, ja necu da verujem da je ovo istina, neću. Kao da sam izgubio najmilijeg člana porodice - kaže Rade.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker