Viki Miljković skidala tetovažu obrva

0
Pevačica Violeta Viki Miljković odlučila je da se pozabavi svojim vizuelnim identitetom i napravi neke promene pa je tako odlučila da ukloni tetovažu obrva koju je imala desetak godina
Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović

U jeku priprema pred promociju albuma najvećih hitova na kojem će biti dve nove pesme Ko to zna i duet sa Halidom Bešlićem Ne zna juče da je sad, folk pevačica je rešila da poradi i na svom izgledu.

- Prvi put sam tetovirala obrve da bih imala savršen oblik, ali i kako bih sebi uštedela svakodnevno vreme šminkajući ih. Drugi put sam obnovila tetovažu pre pet godina, međutim, nisam bila sasvim zadovoljna njihovim izgledom u poslednje vreme - kaže Viki koja je se u jednom beogradskom salonu podvrgla prošle nedelje laserskom uklanjanju tetovaža.

-Sama procedura nije prijatna a i ja sam inače osetljivija na bol, ali, srećom kratko traje. Nakon svega ostanu krastice kojima je potrebno do sedam dana da otpadnu. Izgledalo je isprva malo čudno, a sada je sve opet po starom. Planiram uskoro opet da istetoviram obrve, jer je trajna šminka, izuzetno praktična stvar - zaključuje Violeta.   

makonda-tracker