NIKOGA NE ŠEDI

Šire se glasine: Majli Sajrus PROGOVORILA o spekulacijama da je u DRUGOM STANJU!

0

Uživa u vezi. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majli Sajrus oglasila se povodom spekulacija da je trudna koje su proteklih dana obigravale naslovnim stranama stranih medija i sve negirala fotografijom jajeta koje je postalo planetarna senzacija i nakupilo najviše lajkova na instagramu.

 

Nisam trudna ali mi je drago da brinete zbog mene i radujete se mojoj vezi,” napisala je Majli ispod fotografije. “Mi smo takođe srećni i radujemo se novom poglavlju u našim životima. Da li me sada možete ostaviti na miru i vratiti se nazad posmatranju jajeta?“

foto: Twitter

Podsećamo, Majli je u decembru potvrdila glasine o udaji za Liama Hemsvorta objavivši fotografiju njega i nje, sa bidermajerom i burmom ispod koje je napisala “10 godina kasnije.”

 

Priče da je mlada zvezda stala na ludi kamen pokrenula je njena mlađa sestra Noah, koja je objavila fotografiju na kojoj plače, a nakon toga još jednu, na kojoj je među balonima ispisano “Gospodin i gospođa.”

 

Bilo je očito je da su fotografije nastale u kući koja pripada Majli i Liamu, a koja se nalazi u Tenesiju,  gde trenutno žive nakon što im je dom u Malibuu uništen zbog požara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

makonda-tracker