izgledaju srećno

Zavela je bivšeg muža Monike Beluči: Tina čeka bebu sa 30 godina starijim izabranikom, a mnoge je OČARALA lepotom (FOTO)

3

Mnogi govore da je lepša od Monike Beluči, koja već godinama važi za jednu od najlepših dama sveta.

tina kunaki i vensan kasel
tina kunaki i vensan kaselfoto: Profimedia

Tina Kunaki (21) i Vensan Kasel (51) uslikani su na plaži u Riju de Žaneiru, a sa njima je bila i Deva, Vensanova ćerkica iz braka sa Monikom Beluči (glumac sa Italijankom ima i ćerku Leoni).

 

tina kunaki
tina kunakifoto: Profimedia

 

 

vensan kasel
vensan kaselfoto: Profimedia

 

Tina Kunaki je sa Kaselom od 2016. godine, i baš tada je dospela u žižu svetske javnosti. Da je u drugom stanju, objavila je krajem prošle godine slikom na Instagramu (a sada se šuška da možda čeka blizance). Komentariše se da izgleda prelepo, a prave se i poređenja: ko je lepši, ona ili Monika? U toj trci za sad vodi mlađana manekenka.

 

Nova ljubav Vensana Kasela rođena je 1997. godine u Tuluzu. Po majci je Francuskinja, po ocu vodi poreklo iz Maroka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

 

Radila je sa brojnim modnim agencijama poput "Mad models", "Supra", "Img Models", sarađivala je sa "Armanijem", blistala na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala, a zapažena je svaki put kada se pojavi na javnom događaju (najčešće u društvu Vensana Kasela).

 

Srednju školu je završila u Talansu u Francuskoj, a onda studiranje nastavila u Madridu. Ima sestru Faustinu i brata Zakarija, koji veoma liči na nju.

 

 

makonda-tracker