životi poznatih

Zakopale ratne sekire: Kim Kardašijan u emisiji otkrila da se pomirila sa Tejlor Svift, a rekla je ponešto i o svetskoj divi Šer!

0

Zaboravila je šta su izrekle jedna drugoj. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kim Kardašijan nedavno je gostovala u emisiji "Watch What Happens Live" sa Andijem Kohenom i odgovarala je na razna voditeljeva pitanja, usled čega je izjavila da je njen sukob sa Tejlor Svft završen.

 

Voditelj je upitao Kim koga bi radije izabrala da joj pravi društvo ukoliko bi bila zarobljena u lifu, a u ponudi su bili Drejk, sa kojim je njen suprug Kanje Vest nedavno imao sukob, i Tejlor Svift sa kojom zvezda nije razgovarala godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Nakon malo razmišljanja, Kim je odabrala Tejlor.

 

Mislim da smo svi nekako prevazišli to” , izjavila je ona.

 

Pored toga, rijaliti zvezda je odgovorila jednom od fanova koji ju je tokom emisije upitao da li bi volela da se susretne sa pop ikonom Šer u Jermeniji, aludirajući na njihovo zajedničko poreklo i korene.

 

Volela bih to, obožavam je! Oduvek sam je posmatrala kao veliku muzičku i modnu ikonu. Ona je jedna od najvećih inspiracija mog života. Obe smo oduvek pričale o ljubavi koju delimo prema Jermeniji i željom da nekada odemo tamo. Nadam se da će doći dan kada ćemo otputovati zajedno” , izjavila je Kim.

Ovo nije prvi put da Kim govori o svojoj ljubavi prema pomenutoj pop ikoni, a rijaliti zvezda se i maskirala u Šer za Noć veštica 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher) on

Na samom kraju, Kim je prokomentarisala i kontraverzne objave svog supruga na tviteru, navodeći da je to samo njegova terapija kao i da žele još jedno dete."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

makonda-tracker