wow

Neverovatno: Megan Foks prihvatila ulogu RATNE reporterke rođene 1920 godine, a njena transformacija ostavlja bez reči!

0

Uloga joj veoma leži. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Megan Foks dobila je ulogu u predstojećem filmu o ratu u Koreji, a paparaci su fotografisali pomenutu glumicu koja je zahvaljujući plavoj perici izgledala gotovo neprepoznatljivo.

 

Na fotografijama koje su javnosti prikazane zahvaljujući magazinu E! News, Megan je viđena sa plavom perikom na snimanju novog filma Jangsa-ri 9.15 u Severnoj Koreji.

 

Glumica u filmu tumači ulogu ratne reporterke Margarite Higins koja je sredinom dvadesetog veka izveštavala tokom Drugog svetskog rata, Koreanskog rata i Vijetnamskog rata.

 

foto: Profimedia

Margarita je bila deo reporterskog tima Njujorškog Herald Tribuna i bila je jedna od privilegovanih žena koje su imale mogućnost da izveštavaju o dešavanjima u tom periodu. Rođena je 3. septembra 1920. godine a preminula je 3. januara 1966.

 

Zahvaljujući svojoj knjizi War In Korea: The Report Of A Woman Combat Correspondent , Margarita je postala prva žena koja je osvojila Pulicerovu nagradu za reportaže iz stranih zemalja.

 

Megan je veoma strastvena po pitanju nove uloge i provodi dane proučavajući Margaritu i osmišljavajući vizuelni koncept”, izjavio je izvor.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker