Parovi: Žurka do zore i suze pred rastanak

1
Žurka u rijalitiju Parovi, povodom obeležavanja Mladenaca, posle svadbe Tike i Jelene Arsić okupila je stotinak ljudi. Pevao je Baki B3, Neda Ukraden, bio je tu Era Ojdanić, Bora Drljača

Došli su i bivši takmičari: Džimi Barka i devojka Aleksandra, Boban Radosavljević... Uz dobru muziku, specijalitete, okupili su se prijatelji i najmiliji učesnika i takmičara za vrednu nagradu koja je premašila cifru od 300 hiljada evra.

U jednom trenutku, u vilu je ušao dečko Karoline Jovanović – Branko, kog je ona često pominjala. Ljubili su se, a onda im je prišao Peđa.

- Drago mi je Branko što smo se upoznali. Reci Karolini da se opusti, da završimo posao. Ostaviću vas da uživate jedno u drugom – savetovao je Peđa zaljubljeni par.

Dok se Karolina mazila sa svojim dečkom, Peđa se udavarao jednoj manekenki:

- Ako hoćeš, možeš da uđeš u rijaliti, da budeš moja devojka. Ali, moraš da spavaš sa mnom, ne kao Karolina.

Devojka je pristala, a onda je podsetila Peđu da ima burmu, na šta je muzičar samo odmahnuo rukom.

Zorici Dukić došao je bivši dečko Milan, igrala je na stolu, vrckala je i Dragana Banić.

- Ovo je veličanstveno – rekla je Neda Ukraden, koja se odmah latila mikrofona.

Svi su đuskali i uz bakija B3. Džimi Barka i Aleksandra došli su na žurku, čestitali Tiki i Jeleni, družili se sa ostalim ukućanima luksuzne vile.

- Javljaju mi se ljudi na ulici, kao da me znaju ceo život – rekla je Aleksandra, a Džimi je pohvalio parove, rekao je da su napolju samo pozitivni komentari.

Žurka je bila u punom jeku, kad se mikrofona uhvatila Slađana Delibašić, pevala je Cecinu pesmu . Rasplakala se. Plakala je i Zorica Dukić, tešila je Ivana Milunović:

- Još malo je ostalo. Izdrži, biće sve u redu...

- Ovo su najbolji Mladenci gde smo bili – čuli su se komentari gostiju.

A, majka Jelene Arsić je upozorila ćerku da ne reaguje na provokacije, jer svi žele preko njenog i imena njenog supruga da dođu u javnost. Mislila je na Zoricu i njenu priču da je Tika Arsić vozio kući i želeo intimnosti sa njom, ali ga je ona odbila. Na veselju su bili i učesnici muzičkog spektakla Srećna zvezda, koji se takmiče za prestižnu nagradu svake nedelje, na Happy televiziji.

 

makonda-tracker