Riz Viderspun: Nova narukvica za Avon

Holivudska glumica Riz Viderspun predstavila je novu narukvicu za hrabrost kompanije Avon u znak obeležavanja stogodišnjice Dana Žena
0
1 / 3

Kompanija Avon obeležila je stogodišnjicu međunarodnog Dana žena predstavljanjem nove narukvice za hrabrost, još jednog u nizu proizvoda čijom kupovinom se sakupljaju sredstva za borbu protiv nasilja u porodici. Nova narukvica, koju su juče predstavile Andrea Džung i Riz Viderspun, deo je kolekcije Avon proizvoda za hrabrost čijom je kupovinom do sada sakupljeno preko 30 miliona dolara za borbu protiv nasilja u porodici u više od 50 zemalja.

Donacija od milion dolara kompanije Avon još jedan je dokaz snažne posvećenosti kompanije Avon borbi protiv nasilja u porodici i globalne kampanje Reci NE nasilju u porodici, koja je pokrenuta 2004. godine. Predsednica kompanije Avon Andrea Džung i glumica Riz Viderspun, globalna Avon ambasadorka i počasna predsedavajuća Avon Fondacije za žene, početkom godine najavile su u okviru Avon Believe World Tour donaciju od milion dolara za borbu protiv nasilja u porodici. Na svečanosti u Atlanti povodom 125 godina kompanije pokrenuta je Avon Believe World Tour koja će proslaviti nasledstvo kompanije i njenu misiju da osnaži žene obilaskom 16 gradova – Atlante, Dalasa, Los Anđelesa, Londona, Istanbula, Njujorka, Čikaga, Meksiko Sitija, Varšave, Moskve, Sao Paola, Buenos Airesa, Manile, Šangaja, Nju Delhija i Johanesburga.

- Svake godine u čast međunarodnog Dana žena Avon ponudi po jedan novi proizvod za hrabrost koji predstavlja konkretan način na koji žene i muškarci mogu da pomognu da se zaustavi razarajući uticaj nasilja u porodici. Svi oni koji su od 2008. godine kupili Avon proizvode za hrabrost pomogli su da Avon donira više od 30 miliona dolara kao podršku za programe smanjenja nasilja u porodici u preko 50 zemalja – izjavila je Andrea Džung.

- Avon narukvica za hrabrost je jednostavan a efikasan način da se sakupe sredstva kako bi se smanjilo nasilje u porodici. Kao žena i majka, pozivam vas da mi se priključite u ovoj posebnoj godišnjici međunarodnog Dana žena kako bismo zaustavili ovu epidemiju tako što ćemo nositi ove narukvice i poklanjati ih svojim prijateljima i članovima svojih porodica – dodala je Riz Viterspun.

Nova narukvica za hrabrost u Srbiji će se pojaviti u prodaji na jesen 2011. godine. Svi Avon proizvodi za hrabrost dostupni su u svakoj Avon brošuri, a celokupna neto dobit od prodaje svih ovih proizvoda biće odvojena za programe kompanije Avon protiv nasilja u porodici.

makonda-tracker