nekada je živela drugačije

Biografija Megan Markl DOSPELA U JAVNOST: Brojni nepoznati detalji o njoj ugledali svetlost dana

1

Dok se još uvek nije poznavala sa Harijem, Megan je slala svoju biografiju na razne konkurse za posao.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja nije oduvek uživala u financijskom blagostanju. Naime, pre nego što se udala za princa Harija, Megan Markl se, baš poput nas običnih smrtnika, borila za pronalaženje poslovnih angažmana.

 

Bivša glumica je uz molbe za posao redovno slala i biografiju, koja je sada ugledala svetlost dana i otkrila brojne detalje o vojvotkinji, od kojih su neki prilično neobični.

 

Lepa Amerikanka, koja je u vreme kada je biografija pisana imala 24 godine, otkrila je da je visoka 167,5 cm, ali i teška 51 kilogram.

 

Megan je istakla da izvrsno govori španski i francuski jezik, dok engleski govori s čak tri naglaska - južnjačkim, argentinskim i francuskim. Priznaćete, to je veština koja bi svakom glumcu dobro došla. Osim toga, zna da pleše balet, step i džez.

 

Međutim mnoge je zaintrigirala činjenica da je vojvotkinja posebno talentovana za kikboks. Jedno je sigurno, njoj niko ne bi želeo da se zameri.

 

Podsetimo, vojvotkinja nikada nije skrivala da obožava fitnes i jogu. Čini se da se ona zaista drži izreke "u zdravom telu, zdrav duh".

 

 

 

makonda-tracker