porodično

VESELE SE PRAZNICIMA: Ovako malena princeza Šarlot i princ Džordž slave Božić

0

Majka Kejt Midlton otkrila je kako provodi božićne praznike sa svojim unucima i čemu se oni najviše raduju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U svom prvom intervjuu za britanske medije Kerol Midlton, majka vojvotkinje Kejt Midlton, otkrila je mnogo novih i zanimljivih detalja iz života svoje kćerke, a posebno emotivno govorila je o svojim unucima.

 

Dotakla se tako svog odnosa s princem Džordžom i princezom Šarlot, s kojima najviše vremena provede tokom božićnih praznika.

 

Kao i svaka baka, Kerol je vrlo emotivna i povezana sa svojim unucima, pa se pohvalila kako izgleda božićno slavlje u njezinoj rezidenciji, a tome se, jasno, najviše vesele mališani. Naglasila je i da uvek uzme godišnji odmor za vreme zimskih praznika kako bi što više vremena provela s porodicom. Razmišljala je, kaže, i o putovanju, ali onda bi joj unuci previše nedostajali.

 

"Obožavam u svome domu imati mnogo božićnih jelki, na njih sam slaba. Zato se uvek pobrinem i da u sobi mojih unuka bude po jedno drvce za svakoga, kako bi ga sami mogli dekorisati, a tome se jako vesele", kazala je gospođa Midlton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Charlotte And Louis (@princegeorgecharlottelouis) on

Snalažljiva baka ovom je taktikom rešila i neizbežne dečje svađe oko ukrašavanja jelke, koje je pre nekoliko dana spomenula i sama kraljica Elizabeta.

 

Britanska kraljica otkrila je kako se sva njezina unučad i praunučad posebno vesele kićenju jelke i ukrašavanju palate, te svi žele učestvovati u tome.

 

"Da, to je uvek problem. Prilikom ukrašavanja uvek slome neke ukrase, barem je tako s mališanima u mojoj porodici. Ipak, svi se jako zabavimo", kazala je Elizabeta II.

 

 

makonda-tracker