želi da izbegne protokole

Ovo će RAZBESNETI kraljevsku porodicu: Megan Markl donela odluku kojom krši SVA DOSADAŠNJA PRAVILA

0

Iako je njena jetrva Kejt pozirala fotografima svega nekoliko sati nakon porođaja, čini se da Megan ne pada na pamet da radi tako nešto.

foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski
foto: Reuters / Pool / Dominic Lipinski

Za pripadnike kraljevske porodice privatnost je nešto sa čime se ne susreću baš često. Tako, na primer, Kejt Midlton nije bila u mogućnosti da, poput svih ostalih porodilja, iz bolnice izađe ležerno odevena, sa brigama usmerenim samo prema novorođenčetu.

 

foto: profimedi

Naprotiv, morao je biti angažovan celi tim stručnjaka kako bi prilikom izlaska iz bolnice s bebom u rukama bila savršeno doterana, kao da je pošla na važni događaj na crvenom tepihu. Sva tri puta Kejt je imala savršenu frizuru, šminku, ali i prikladnu odeću za poziranje fotografima, ali čini se kako se Megan Markl toga neće pridržavati.

 

Uveliko se šuška da je, iako joj je do porođaja ostalo još nekoliko meseci, Megan Markl već donela odluke kojima bi mogla još jednom prekršiti kraljevski protokol. Naime, Megan ne samo da nema nameru da pozira pred okupljenim fotografima, već joj je želja, prenosi Veniti Fer, da svoje prvo dete rodi kod kuće.

 

Veliku pomoć pri samom porođaju navodno bi imala od svoje majke, Dorije Ragland, koja je u Los Anđelesu prošla sve potrebnekurseve, a i najavljeno je kako će, nakon što Megan rodi, biti na usluzi svojoj ćerki.

 

 

makonda-tracker