solo

PUKLA LJUBAV, Nina Badrić ponovo sama: Na njenoj ruci više ne sija dijamantski prsten!

0

Pevačica ne pravi kompromise kada je ljubav u pitanju

nina badrić
nina badrićfoto: Marina Lopičić

 

Pevačici Nini Badrić (45) na ruci više ne sjaji dijamantski prsten koji je dobila u junu ove godine. Stoga je za Story otkrila da je prekinula ljubavnu vezu s kontroverznim livanjskim poduzetnikom Tinom Bralom (52) koji je najpoznatiji po biznisu prodaje kafe. Time se bavio sredinom 90-ih godina kad je bio dobavljač kafe za Bosnu i Hercegovinu, radeći s nekoliko tvrtki.

 

Badrićeva se sve češće u javnosti pojavljivala sama, na gaže nije dolazila u pratnji svog partnera, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju muzičkog TV showa 'Zvezde', koji se nedeljama snimao u Beogradu pa su odmah počela nagađanja kako par više nije zajedno. U pauzama od snimanja navodno se vraćala na nekoliko dana u Zagreb, ali u svoj stan, a ne kod Brale s kojim je posljednjih godinu dana bila u ozbiljnoj vezi.

 

Kad je par prohodao, Badrić je priznala da joj se brak ne može dogoditi slučajno.

 

- To je odluka. Ljubav, poštovanje, poverenje, razumevanje i sličnost karaktera svakako obećavaju srećne dane i godine - dodala je tada pevačica koja je izbegavala razgovore o privatnom životu nakon razvoda od Bernarda Krasnića 2012. godine.

 

 

makonda-tracker