tRAŽI SPAS

Kija Kockar UPLAŠENA: U manastiru se molila za OZDRAVLJENJE?!

4

Pobednica protekle sezone rijaliti formata "Zadruga", a sada aktuelna pevačica, ne dozvoljava da joj narušeno zdravstveno stanje utiče na zdrav razum. 

Kija kockar
Kija kockarfoto: Ana Paunković

Prečesti nastupi, turbulentan ljubavni perod i ubrzan način života, doveli su do toga da Kristina Kija Kockar pre nekoliko nedelja posumnja da joj je zdravlje ozbiljno narušeno. Nakon obavljenih analiza na Institutu za onkologiju, ustanovljeno je da ima tumor na levoj dojci, ali je u pitanju benigna promena. Izazovne momente podnesi veoma hrabro, uveravajući prijatelje i saradnike da je sve u najboljem redu, ali po poslednjim saznanjima nije joj nimalo lako. Kako ih ne bi mnogo opteretila situacijom u kojoj se nalazi, redovno obavlja sve dnevne aktivnosti, bez izgovora. Ono što joj je ipak u ovim momentima najbitnije jeste duševni mir, te je dan provela u manastiru nadomak Zrenjanina. Razgovarala je sa monasima, koji su joj pružili nadu da će se sve završiti kako treba. 

 

kija kockar
kija kockarfoto: Ana Paunković

Poverila se da je uskoro čeka operacija i da prolazi kroz najteži period u životu. Nakon toga je uz molitvu zapalila sveće za svoje i zdravlje svojih najbližih. Po povratku u Beograd, nastavila je sa uobičajenim načinom života.

 

 

 

makonda-tracker