TRANSRODNA IKONA

Kejtlin Džener krenula u borbu s vlastima, pa OPLELA PO PREDSEDNIKU AMERIKE: Donald Tramp mi VREĐA DOSTOJANSTVO, negira naše postojanje!

1

Nekada sportska zvezda i otac troje dece, danas najpoznatija transrodna osoba na svetu, na svojoj koži oseća diskriminaciju. 

kejtlin džener
kejtlin dženerfoto: Profimedia

Kejtlin Džener (68) svojim izjavama ne prestaje da šokira svet. Od kako je uloga žene postala primarna u njenom životu, ne libi se da sa svojim obožavaocima širom sveta podeli stavove o LGBTQ zajednici. U prvi mah poverovala je da su Amerika i predsednik Tramp svim snagama uz nju, ali nažalost došlo je do razočaranja, te je s gorčinom rešila da svoja osećanja pretoči u kolumnu, koja je objavljena u "Vašington postu". Tom prilikom je napisala:

Nažalost, pogrešila sam. Predsednik kontinuirano napada transrodnu zajednicu, koja je od ranije marginalizovana. On neprestano negira naše postojanje. Vređa nam dostojanstvo, pokušava da na taj način dobije što veću podršku ekstremno desno orijentisanih članova svoje stranke."

donald tramp
donald trampfoto: Profimedia

Vidno revoltirana, bez imalo straha, krenula je u žustru borbu sa vlastima. Po pisanju "Njujork Tajmsa", administracija američkog predsednika Trampa ima u planu da uskoro definiše seksualni identitet, prema polnim organima koje osoba ima pri rođenju. Eto, Kejtlin, nema razloga za brigu. Konačni epilog ove medijske "drame" s nestrpljenjem očekujemo. 

 

 

makonda-tracker