Godine su samo broj

Poznati glumac je bio IZBODEN, ali to ga ne zaustavlja: Čeka dete sa 19 godina mlađom devojkom i još uvek je u TOP FORMI

0

Džoš Brolin, poznat kao Tanos u Marvelovoj franšizi "Osvetnici" ima 50 godina i izgleda odlično.

Džoš Brolin
Džoš Brolinfoto: Profimedia

Glumac Džoš Brolin čeka svoje treće dete, a nikada bolje nije izgledao. On je uslikan na plaži pa je pokazao i nešto što je mislio da sakrije, prenosi Kurir.

 

Džoš je danas srećno oženjen treći put i čeka treće dete sa 19 godina mlađom suprugom Ketrin Bojd.

 

Brolin ima dvoje dece, sina Trevora (29) i ćerku Eden (24) sa prvom suprugom Alis Ader. Sa koleginicom Dajen Lejn bio je u braku devet godina, ali nisu imali dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

On je proslavio 50. rođendan, a izgleda kao tinejdžer.

 

Džoš Brolin uslikan je u nedelju na plaži u Malibuu u društvu nekoliko prijatelja. Oni su uživali igrajući "cornhole", igru bacanja kesica. Glumac je na sebi imao samo plavi šorts, stoga njegov ožiljak iznad pupka od uboda nožem nije ostao neprimećen.

 

Brolin je ovaj ožiljak dobio pre pet godina kada ga je na Kostariki presreo nepoznati napadač. On je sa tadašnjom suprugom šetao u nepoznatom delu grada u potrazi za hamburgerom kada im je prišao čovek i zatražio cigaretu, zatim novac a potom ga ubo u stomak.

 

Rana je bila duboka čak šest centimetara, a glumac je pukom srećom preživeo jer, prema rečima lekara, da je nož prošao nekoliko milimetara levo ili desno posledice bi bile smrtonosne.

 

Džoš Brolin
Džoš Brolinfoto: Profimedia

 

 

makonda-tracker