javila se i ona

Ronaldova bivša otkrila sve detalje kakav je fudbaler U KREVETU: Rado ću svedočiti na sudu za NAVODNO SILOVANJE

0

Da li Kristijanu preti doživotna robija?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ne stišava se bura oko navodnog silovanja Ketrin Majorge, žene koja tvrdi da ju je Kristijano Ronaldo silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu.

 

Sad se oglasila i njegova bivša djevojka Nereida Galardo s kojom je hodao 2008. godine. Ona je odlučila javno progovoriti o ovoj temi i kaže da ne veruje da bi Ronaldo nekoga silovao.

 

– Prema meni nikada nije bio agresivan. Ni najmanje. Nije on tip koji bi nekoga prisilio na seks, jako je nežan u krevetu - tvrdi Nereida koja je s poznatim fudbalerom punila stupce svetskih tabloida u leto 2008. godine provokativnim fotkama na kojima je često bila u toplesu.

– Još uvek me niko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svedočiti na sudu - dodala je lepa Španjolka, ne poznavajući očito osnovne činjenice kako pravosuđe funkcionira. Nije, naime, još poznat slučaj da bi tužitelj pozvao kao karakternog svedoka nekog ko svoje stavove iznosi u žutim medijima, ali Ronaldovom advokatu ovakve izjave mogu pomoći.

 



Podsetimo, Majorge je u razgovoru za nemački nedeljnik Der Spiegel optužila napadača Juventusa da ju je 13. juna 2009. silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Ronaldo joj je iduće godine isplatio 375.000 dolara za ćutnju, no osam godina posle odlučila je da ga tuži. Nemački nedeljnik tvrdi kako ima dokumente koji potvrđuju reči danas 34-godišnje žene, a policija u Las Vegasu ponovno je otvorila slučaj.

- Odlučno odbacujem sve optužbe. Silovanje je gnusan zločin koji se protivi svemu onome u šta ja verujem - napisala je portugalska zvezda na Twitteru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Amerikanka je već 2009. podnela tužbu, no potom je popustila pod pritiskom Ronaldovih "fixera" i pristala na vansudsku nagodbu. Majorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo u Nevadi, otkrila je kako ju je za tužbu inspirisao pokret #MeToo protiv seksualnog nasilja. U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje, a ako se dokaže kako je Portugalac silovao Amerikanku, preti mu doživotan zatvor.

 

 

 

 

 

makonda-tracker