ne vole je

Oni je preziru, Anđelina Džoli postala NAJOMRAŽENIJA GLUMICA: Ona je demon, izvire joj ZLO IZ OČIJU!

3

Sve više se okomili na glumicu, posebno nakon razvoda od Breda

anđelina džoli
anđelina džolifoto: Profimedia

 

Glumica Anđelina Džoli (43) godinama je na meti svojih kolega. Neki od njih otvoreno govore o mržnji koju osećaju prema njoj, a neki koriste ipak indirektnije metode. Jedno je sigurno, Anđa nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Dženifer Aniston

 

Bred Pii (54) i Dženifer Aniston (49) bili su zlatni par Holivuda dok im brak nije 'puknuo' zbog Anđeline. Otada se glumice Dženiferi Anđelina retko pojavljivale zajedno u javnosti, čime su samo podstakle nagađanja da se ne podnose. Dženifer i Bred bili su u braku od 2000. do početka 2005., a decu nikada nisu imali. Dženifer je navodno osvojila Bredovu majku, čak su se i nakon njihovog razvoda često viđale. Iako je Bredovoj majci bilo drago što će napokon dobiti unuke, glumčeva porodica nikada nije mogla podneti Anđelinin temperament.

 

dženifer aniston
dženifer anistonfoto: Profimedia

 

Čelsi Hendler

 

Bliska prijateljica Dđenifer Aniston, komičarkaa Čelsi Handler (43) nikada nije skrivala mržnju prema Anđelini. Pre nekoliko godina dala joj je nadimak 'Demon', jer kako kaže, izvire joj zlo iz očiju.

 

- Dženifer je nedužna. Dobra sam u prepoznavanju loših osoba. Jednostavno ne volim Anđelinu. Mislim da nije neko na koga se čovek može osloniti, dodala je komičarka. Kasnije ju je nazvala i 'preljubnicom i ženom koja rastura porodice'.

 

čelsi hedler
čelsi hedlerfoto: Profimedia

 

Komičarka nije vređala samo Džolijevu već i njenu usvojenu decu.

 

- Medoks je sigurno ljutit jer je mislio da ga je zvezda došla spasiti iz zemlje trećeg sveta, a ona ga vodi po još većim jeb.... zabitima - dodala je Čelsi.

 

Bili Bob Tornton (63) s Anđelinom Džoli bio je u braku dve godine. Ona je svom dileru pričala da je Bili 'obdaren poput konja' i da nikad nije imala boljeg ljubavnika. Ljubav su si dokazivali tako što su oko vrata nosili bočicu s krvlju jedno drugog.

 

Anđelina i Dornton rastali su se 2002. nakon što je glumica upoznala Breda. Pitova tadašnja partnerka Aniston je dugo patila i nije htela uopšte pričati o celoj situaciji. 'Šuškalo' se kako Anđelinu prezire iz dna duše, a nakon razvoda, Bili je otkrio kako je oduvek bio 'slab na Dženifer'.

 

- Između Risi Viterspun i  Anistonove, Dženifer bi uvek bila moj prvi izbor. Uvek bi radije bio s njom. Štaviše, životni mi je cilj biti s njom - rekao je glumac u intervjuu za Access Hollywood nakon što je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca. 

 

bili bon torton
bili bon tortonfoto: Profimedia

 

- Aniston je broj jedan. Koliko puta to moram ponoviti da shvatite poentu - rekao je glumac.

 

Laura Dern

 

Svi znamo da je Bred prekinuo s Dženifer zbog fatalne Endži, ali to nije prvi put da je Džoli 'ukrala' muškaraca. Bili Bob bio je u vezi s Laurom Dern (51) pre nego što se zaljubio u Anđelinu. Navodno je njihov prekid bio toliko 'grub' da je Laura morala provaliti u vlastitu kuću kako bi pokupila sve svoje stvari i otišla.

 

laura dern
laura dernfoto: Profimedia

 

- Bila sam izvan grada, snimala film, a kada kad sam se vratila sa snimanja, moj dečko se oženio i nikada ga više nisam ni videla, niti čula - otkrila je Laura.

 

Amal Kluni

 

Bred je dugogodišnji prijatelj s glumcem Džordžom Klunijem (57) i njegovom suprugom Amal (40). U braku je s glumcem od 2014., a Anđelina je navodno, dok je bila s Pitom, branila druženje s bračnim parom Kluni. No nedavno se ipak Džolijeva javila Amal.

 

džorž i amal kluni
džorž i amal klunifoto: Profimedia

 

- Molila ju je da zaborave razmirice sad kad nema Breda, a ona ju je odbila jer ne želi biti prijateljica s nekim koga ne poznaje - ispričao je glumičin prijatelj.

 

 

makonda-tracker