VIKEND U ZNAKU FOLK LEGENDE

BRENOMANIJA: Sutra prvi koncert Lepe Brene u Areni, finalne pripreme pred SPEKTAKL

0

Nikad veće interesovanje za koncerte koje ovog vikenda Lepa Brena pravi u Štark Areni!

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Promo

Lepa Brena sutra će proslaviti 35 godina karijere i 58. rođendan u Štark Areni. O detaljima spektakla se samo nagađa ali ono što upućeni mogu da potvrde a u šta smo definitivno sigurni jeste - Brena pravi muzičko scenski performans. Kroz 35 godina karijere otpevala je brojne hitove i bio je težak zadatak odabrati kojih 60 pesama staviti na repertoar, ali i pripremiti sve vizuelno, koreografske, scenarističko scenske detalje.

 

Osim dve bine i piste duge 22 metra, vizualnih sadržaja kakve kod nas do sada niko nije imao, najpopularnija pevačica u regionu, ima sutra na sceni i posebne efekte koji čine svaki spektakl sa njenim potpisom.

 

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Promo

Lepa Brena jedva čeka da zapeva pred publikom, jer je scenario kako je sama otkrila godinu dana razrađivala sa svojim kreativnim timom, i ovaj vikend pred nama biće prilika da se nakloni publici iz svih delova sveta koji je vole i prate sve ove godine.

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Promo

Nikada do sada nije vladalo ovoliko interesovanje za koncert, a znamo da je Brena rekorder po posećenosti i da je kroz karijeru uradila nekoliko hiljada velikih koncerata i na otvorenom prostoru i u zatvorenim dvoranama. Međutim, znamo da dolaze fanovi iz čitavog sveta, a o zvanicaama iz kulturnog, javnog, političkog i sportskog miljea da ne govorimo. Vidimo se sutra u Areni!", poručila nam je Ivana Đorđević, PR Lepe Brene.

 

makonda-tracker