KONCERTI U ARENI 20. I 21. 10.

BRENA ČASTI ROĐENDANCE BESPLATNIM KARTAMA Za sve fanove rođene 20.oktobra besplatne karte za koncerte u Areni

0

Brenin tim je i ovoga puta rešio da svim obožavaocima naše folk dive koji su rođeni kada i ona, 20. oktobra, obezbedi besplatne karte. Potrebno je samo da se na vreme sa ličnim dokumentima dođe na prodajna mesta i po utvrđivanju tačnosti datuma rođenja, rođendanci će dobiti svoje karte.

lepa brena
lepa brenafoto: Promo

Iz Breninog tima koji radi na projektu "Hajde da se volimo u Areni" saznajemo da se pripremaju čak dve bine, pista od 22 metra, a produkcija će se potruditise da ovo bude nešto što vizuelno-muzičko-scenski Beograd do sada nije video. Na šuškanja da je ovo oproštajni koncert Lepe Brene, pevačica nam je samo kratko rekla:

 

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Promo

Koncerte ovog tipa radim na šest do sedam godina i ne mogu da garantujem da ću moći da radim ovakve spektakle tamo negde 2025. godine. Ovo je ipak prezahtevan format. Trenutno u timu imamo preko 150 ljudi i zaista ćemo se potruditi da ovo bude nešto fanstastično."

Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Promo

Da podsetimo, najpopularnija regionalna pevačica ikada, posle prve Arene koja je planula, zakazala je još jedan koncert 21. oktobra u najvećoj dvorani u Beogradu kojom će proslaviti 35 godina rada na estradi.

 

 

makonda-tracker