davno beše

Lepa Brena i Boba Živojinović već su jednom proživeli SVADBU VEKA, i to ne Filipovu i Prijovićkinu: Ovako su oni izgledali te 1991. godine kada su izgovarali sudbonosno "da"! (FOTO)

0

Zbog njihove svadbe desili su se mnogi presedani.

brena i boba
brena i bobafoto: Privatna arhiva

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović ove godine oženili su sina Filipa. Njegovo venčanje sa pevačicom Aleksandrom Prijović prenosili su svi mediji. Bili su danima glavna tema.

 

Mnogi su ovu svadbu uporeživali sa kraljevskim venčanjem u Engleskoj, koje je pratila cela Engleska, ali i ostatak sveta. O mladi su svi pisali, ali i o čitavoj ceremoniji.

 

Mnogi su komentarisali da će ovo biti ne samo svadba godine, već decenije. Međutim, Lepa Brena i Boba već su jednom preživeli takvu vrstu svadbe.

 

Nazivali su je zapravo svadbom veka.

 

Pevačica i bivši teniser sudbonosno "da" izgovorili su 7. decembra 1991. godine, a čak je Dnevnik 2 bio prekinu kako bi se Brena i Boba direktno uključili u program tim povodom.

 

Ceremonija je održana u sali hotela Interkontinental. Prema nekim navodima koštala je 50.000 nemačkih maraka. Mladenačka torta bila je ogromna, na pet spratova. Goste zabavljala Vanesa Šokčić, a bidermajer je uhvatila Dragana Mirković.

 

Tog dana bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela!

 

Više od 4.000 pisama stiglo je na kućnu adresu slavnog para, a pokloni su pristizali iz svih krajeva sveta.

 

A mladenci su ovako izgledali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija on

 

 

makonda-tracker