sigurno i bezbedno

Luksuzna nekretnina za sina Aleksandra: Prijovićka već sad OBEZBEDILA budućeg naslednika!

1

Aleksandra Prijović Živojinović tek je ušla u peti mesec trudnoće, a već brine o budućnosti svog deteta.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kurir ekskluzivno saznaje, pevačica je u dogovoru sa suprugom Filipom Živojinovićem odlučila da obezbedi sina prvenca i kupe mu stan u Beogradu.


S obzirom na to da je folkerka za kratko vreme mukotrpnim radom zaradila novac za lagodan život, a dosta novca im je ostalo i od svadbe, ona je rešila da na vreme počne pametno da ulaže, pa će mali Aleksandar, kada početkom sledeće godine dođe na svet, već imati imovinu na svoje ime.

 


Aleksandra se širi onoliko koliko ima i može. Upravo zbog tog svog stava ne voli da prihvata ničiju pomoć. Ponosna je i želi sama sve da rešava. Posto je sada na trudničkom odsustvu, iza koga sledi i porodiljsko, posvetila se porodici. Poslednjih dana raspitivala se o prodaji stanova u elitnim delovima grada, gde planira da pazari nekretninu koju će prepisati na sina Aleksandra. Filip se složio s tom idejom. Oboje su srećni što dolazi dete, a pošto im sada dobro ide, žele na vreme da ga obezbede - kaže naš izvor blizak mladom bračnom paru.

foto: Dragan Kadić


Živojinovići će se nakon koncerata Filipove pomajke Lepe Brene, koji su zakazani za 20. i 21. oktobar u Štark areni, posvetiti uređivanju dečjeg kutka u stanu na Voždovcu, u kome sada žive, a koji je Prija inače sama kupila znatno pre udaje, kako bi svog prvenca dočekali kako dolikuje.


- U novembru će početi s radovima. Zamišljeno je da sobu urede sa svim elementima i igračkama za Aleksandra, a pevačica će biti zadužena za sve, pošto želi da enterijer za bebu uredi po svom ukusu - završava nas izvor.

 

 

makonda-tracker