veliki povratak

Aki Rahimovski preživeo je moždani udar zbog kog je potpuno promenio životne navike: Ne brinite za mene, biće sve u redu...

0

Aki Rahimovski (63) vratio se nastupima nakon što je u aprilu preživeo lakši moždani udar.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Frontmen popularne zagrebačke grupe "Parni valjak" pojavio se na koncertu u Beču pod nazivom "Veliki povratak", a u punoj dvorani publika je uglas pevala najveće hitove zajedno sa Akijem.

 

- Divan je osećaj vratiti se pred publiku. Svirali smo oko dva i po sata, sve je prošlo odlično. Sve je sada u redu, dobro se osećam, srećan sam što opet mogu normalno da nastupam i pevam - rekao je legendarni pevač.

 

Rahimovski se nekoliko meseci odmarao u svom domu, a sada je spreman da se vrati svojoj muzici. Oporavak je bio spor, ali preko potreban, a muzičar je sve vreme bio optimističan.

 

- Ne brinite za mene, biće sve u redu - kratko je izjavio.

 

Aki je promenio životne navike, odrekao se omiljene hrane, koju mu je doktor zabranio, a jedva je čekao da se vrati poslu jer je muzika njegov lek. Kafa, cigarete i začinjena hrana sada su prošlost.

 

- Pazi na ishranu, sada je sve bazirano na lakšoj hrani, mediteranskoj kuhinji. Cigarete i kafu je izbacio. Drži se lekarskih saveta - rekao je menadžer benda Dino Bahtijarević.

 

 

makonda-tracker