Aki Rahimovski: Pesme su moja deca

0
Frontmen grupe Parni valjak Aki Rahimovski demantuje da je u lošim odnosima sa sinom Kristijanom i tvrdi da redovno obilazi unuke, ali i da ne razmišlja o povlačenju iz sveta muzika
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Popularni pevač sa bendom trenutno privodi kraju snimanje novog albuma u Sloveniji a 4. juna nastupiće na velikom otvorenom platou Niške tvrđave.
- Snimaćemo u Novom Mestu. Tradicionalno, većinski autor pesama je Hus, a Marijan Brkić Brk dodao je jednu numeru. Cela ekipa je na okupu tako da će za sve aranžmane i produkciju biti zadužena kompletna grupa. Zajedno to uvijek najbolje radimo - kaže Rahimovski u intervjuu za Dnevni avaz koji priznaje
- Teško mi je pričati o detetu, a to su pesme za mene. Ono se mora opipati, videti, čuti. U svakom slučaju, mi smo zadovoljni zato što smo nakon toliko godina uspeli ponovo dobiti hemiju. Naša jedina snaga je muzika. Pesme koje su napravili Hus i Marijan, daju nam veliki podstrek da idemo dalje. Nadam se da će publika prepoznati naše razmišljanje u ovim godinama - nastavlja pevač Parnog valjka koji priznaje da ga pokreću snovi i da ne razmišlja o odlasku u penziju.
- Dok postojim moram sanjati. Ako nemate snove, nema ni izazova ni želja da postignete nešto više. To je bitno, pogotovo kod nas, umetnika. Kada se ostvare snovi, to je nešto najlepše. Nisam umoran. Dok budem ima zdravlja, sreće i pameti i dalje ću raditi ono što volim najviše na svetu. Na kraju krajeva, muzika je moj život. Ne postoji penzija u muzici i siguran sam da ću se njome baviti do smrti – ističe Aki koji demantuje priče da je u lošim odnosima sa sinom Kristijanom.
- U kontaktu sam sa sinom i redovno obilazim svoje unuke. To me posebno raduje. Bez podrške porodice nigde ne bih stigao. Svakom uspehu veselimo se zajedno. Ako imate porodicu, onda imate sve - kaže popularni pevač.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker