svačega je bilo

Od najveće sreće do potpunog pakla za samo godinu dana: Nataša Bekvalac danas PUNI 38 GODINA, iza sebe je ostavila sve loše, a OVA OSOBA joj je poslala najpotresniju čestitku! (FOTO)

0

Ne grešimo ako kažemo da su prethodnih 365 dana za nju bili nezaboravni. I u pozitivnom, ali i u negativnom kontekstu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Koliko god bila turbulentna prethodna godina Nataše Bekvalac, ona je pokazala da se iz toga uspela izvući i da nastavlja još još jača tamo gde jee stala. Uz podršku porodice i najbližih uspela je da ružne stvari ostavi iza sebe. Ona je izgubila supruga, ali je dobila ćerku i još jednom potvrdila bezuslovnu ljubav koju dobila od svoje porodice. Današnji dan nije rezervisan samo za njen rođendan, već i za njenu novu pesmu koju publike željno iščekuje.

 

Posebnu podršku svih ovih meseci Nataši je pružila sestra Kristina, koja je ovaj poseban dan želela da obeleži na jedan poseban način.

 

Nizom njihovih zajedničkih fotografija i jako emotivnom porukom, Kristina je uspela da rasplače mnoge ljude na društvenim mrežama.

Nale moja...❤️Zelim ti da sve ruzne dogadjaje,ljude,situacije ostavis iza sebe...?Zakoracis jaca,lepsa,iskusnija,bolja u novu etapu zivota i nadjes svoju srecu i mir zauvek...ili nemir???Toliko lepih stvari smo dozivele zajedno...i ruznih...ali zajedno...?Ne mogu da zamislim svoj zivot bez tebe i nasih zajednickih gluposti,budalastina,smeha,suza,veselja...?Zelim ti da kada budemo babe(izoperisane i dobrodrzece)???sedimoi umiremo od smeha i prepricavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radoscu,da prenesemo na nasu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri,zelim ti da nikada ne izgubis cistu,dobru i naivnu dusu koju imas...Imam jos dosta zelja za tebe...ali sam se malo sada vec umorila???Zelim ti da ostanes takva kakva si,jer si ti najbolja sestra na celom svetu???Voli te tvoja Kika?SRECAN RODJOS???? "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on

 

Nataša, srećan rođendan!

 

 

makonda-tracker