svačega je bilo

Od najveće sreće do potpunog pakla za samo godinu dana: Nataša Bekvalac danas PUNI 38 GODINA, iza sebe je ostavila sve loše, a OVA OSOBA joj je poslala najpotresniju čestitku! (FOTO)

0

Ne grešimo ako kažemo da su prethodnih 365 dana za nju bili nezaboravni. I u pozitivnom, ali i u negativnom kontekstu.

nataša bekvalac
nataša bekvalacfoto: Dragan Kadić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac danas slavi 38. rođendan. Ne grešimo ako kažemo da je prethodna godina za nju bila nezaboravna. I u pozitivnom, ali i u negativnom kontekstu.

 

Pre malo više od godinu dana, tačnije u aprilu 2017. godine, Nataša i Luka Lazukić pojavili su se zajedno na proslavi povodom rođenja drugog deteta njene sestre Kristine Bekvalac. Od tog dana pa sve do aprila ove godine Nataša Bekvalac i Lazukić svako je hteo deo njihove veze za sebe.

 

nataša i luka
nataša i lukafoto: Dragana Udovičić

Venčanjem na Ibici 25. septembra krunisali su svoju ljubav. Svi u belom, uz puno osmeha i ljubavi proslavili su njihovu vezu. Ubrzo je Nataša Bekvalac otkrila da je trudna i da očekuje drugo dete. U medijima je često isticala da je jako srećna jer je pronašla čoveka svog života, posebno nakon dva neuspešna braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem.

 

Međutim, kako je njen otac nekoliko meseci kasnije u medijima otkrio, niko zapravo nije znao šta se dešava u njihova četiri zida. Ispostavilo se ubrzo da je bajki došao kraj.


U noći između 13. i 14. aprila ove godine Luka Lazukić brutalno je pretukao Natašu u njihovom porodičnom domu, nakon štoje kasno došao iz kafane. Od tada drama između njih dvoje se nastavlja. Suđenje za nasilje u porodici traje, proces okončanja njihovg braka takođe, a nekadašnja velika ljubav pevačice sada sredom viđa ćerku u Centru za socijalni rad.

 

Danas, godinu dana od venčanja, Nataša ne slavi godišnjicu braka, već samo svoj rođendan.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Koliko god bila turbulentna prethodna godina Nataše Bekvalac, ona je pokazala da se iz toga uspela izvući i da nastavlja još još jača tamo gde jee stala. Uz podršku porodice i najbližih uspela je da ružne stvari ostavi iza sebe. Ona je izgubila supruga, ali je dobila ćerku i još jednom potvrdila bezuslovnu ljubav koju dobila od svoje porodice. Današnji dan nije rezervisan samo za njen rođendan, već i za njenu novu pesmu koju publike željno iščekuje.

 

Posebnu podršku svih ovih meseci Nataši je pružila sestra Kristina, koja je ovaj poseban dan želela da obeleži na jedan poseban način.

 

Nizom njihovih zajedničkih fotografija i jako emotivnom porukom, Kristina je uspela da rasplače mnoge ljude na društvenim mrežama.

Nale moja...❤️Zelim ti da sve ruzne dogadjaje,ljude,situacije ostavis iza sebe...?Zakoracis jaca,lepsa,iskusnija,bolja u novu etapu zivota i nadjes svoju srecu i mir zauvek...ili nemir???Toliko lepih stvari smo dozivele zajedno...i ruznih...ali zajedno...?Ne mogu da zamislim svoj zivot bez tebe i nasih zajednickih gluposti,budalastina,smeha,suza,veselja...?Zelim ti da kada budemo babe(izoperisane i dobrodrzece)???sedimoi umiremo od smeha i prepricavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radoscu,da prenesemo na nasu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri,zelim ti da nikada ne izgubis cistu,dobru i naivnu dusu koju imas...Imam jos dosta zelja za tebe...ali sam se malo sada vec umorila???Zelim ti da ostanes takva kakva si,jer si ti najbolja sestra na celom svetu???Voli te tvoja Kika?SRECAN RODJOS???? "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on

 

Nataša, srećan rođendan!

 

 

makonda-tracker