dramatično

Princ Hari iznenadio svet ovom izjavom o kraljici Elizabeti II: Ako slučajno naletite na nju u prolazu, NEMOJTE DA PANIČITE!

0

Hari je nedavno priznao kako i sam i dan danas paniči kada na hodnicima Palate ugleda svoju baku, kraljicu Elizabetu II. A razlog tome je..

Princ Hari
Princ Harifoto: Profimedia

U nadolazećem dokumentarcu "Queen of the World", koji će uskoro izaći na ITV-u, unuk kraljice Elizabete II, princ Hari, razgovarao je sa posetiocima s Kariba koji su posetili Bakingemsku palatu i iskoristio priliku da se našali s njima.

Vi ste u Bakingemskoj palati proveli mnogo više vremena od mene, a ovde ste tek dve nedelje. Da li ste već naišli na kraljicu? Ako slučajno naletite na nju u prolazu, nemojte da paničite. Znam da hoćete. Svi mi paničimo", dodao je kroz šalu britanski princ, ali koliko istine ima u tome tek ćemo saznati.

Hari i svi ostali članovi kraljevske porodice učestvovaće u snimanju dokumentarca o kraljici Elizabeti II. i Komonveltu, a javnost se zasigurno najviše raduje da vidi Harijevu suprugu, vojvotkinju od Saseksa, Megan Markl, koja će takođe biti deo filma, prenosi Stil.

 

Megan Markl, princ Hari i kraljica Elizabeta II
Megan Markl, princ Hari i kraljica Elizabeta IIfoto: AP / John Stillwell

Vojvotkinja od Veseksa, Sofi i kraljičina ćerka, princeza Ana u dokumentarcu će dati intervju, dok će se Megan, princ Hari i princ Čarls pojavljivati u kadru iza scene, komentarišući usputna pitanja o kraljici.

 

Iako ITV još uvek nije potvrdio detalje o Meganinoj ulozi u filmu, Kris Šip s ITV-a otkrio je da će vojvotkinja od Saseksa u dokumentarcu govoriti o svojoj venčanici i svojoj interakciji s Komonveltom.

 

 

 

Meganin svadbeni veo slavio je Komonvelt tako što je na njemu bilo izvezeno cveće svake od 53 zemlje članice.

 

Dokumentarac će se emitovati neposredno pre Harijeve i Meganine zvanične posete Australiji, Novom Zelandu, Fiđiju i Tongi.

 

 

makonda-tracker