drama

RAZVOD DUŽI NEGO BRAK? Saga o Bredu Pitu i ženi zbog koje je jednom okrenuo svoj život naopako, Anđelini Džoli, nastavlja se!

0

Fokus je pre svega na starateljstvu nad njihovom decom.

anđelina i bred
anđelina i bredfoto: Profimedia

Dve godine, 24 meseca, punih 730 dana.

 

Toliko je prošlo otkad je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od muža Breda Pita. Od tog dana 2016. godine, konstantne su priče o naporu da se ovaj brak reši. I evo ih ovde, 24 meseca kasnije, samo mesec dana kraće od trajanja njihovog braka, još uvek bez kraja.

 

Fokus je pre svega na starateljstvu nad njihovom decom. O ostalom se ne govori uopšte.

 

Oboje žele isto: više vremena sa decom. Budući da se Pit ovog leta često viđao sa njima, zbog odluke suda da je loše za mališane da se ne viđaju sa ocem, on želi da ovim sporazumom sada dobije još više vremena koje može provoditi sa decom. Džolijeva, sa druge strane, smatra da je najbolje rešenje za sve da ona dobije puno starateljstvo.

 

anđelina sa decom
anđelina sa decomfoto: Profimedia

Ako se setimo svih ružnih stvari, glasina o zlostavljanju i FBI istrage, dogovor da ovog leta oboje provode vreme sa decom zvuči kao pomak i srećno rešenje za sada.

 

Pit je pokazao veliku želju za terapijom i spreman je da odleti uvek bilo gde kako bi svoju decu video. I sada on i žena zbog koje je nakd okrenuo svoj život naglavačke pokušavaju da dođu do nekog dogovora.

 

 

 

 

makonda-tracker