neverovatno

Da li smo najbolje drugarice? Ne, mi smo profesionalne glumice: Nastavlja se svađa između bivših koleginica serije "Seks i grad"!

0

Ove lepotice koje smo obožavali da gledamo su privatno u svađi sa popularnom Samantom, i to traje već 12 godina.

Serija 'Seks i grad
Serija "Seks i grad"foto: Profimedia

Inspirisana sinoćnom dodelom Emi nagrada, Kristin Dejvis (Šarlot) je na instagram postavila sliku sa žurke kada je "Seks i Grad" dobio dve nagrade, ali na fotografiji nedostaje bivša koleginica, Kim Katral (Samanta).

Fotografija je nastala 2004. godine na HBO žurci održanoj posle dodele Emi nagrada, posle koje su započele glasine o svađi između Kim i ostalih glumica, prenosi Stil. Kada je Kim pitana da prokomentariše događaje sa žurke, odgovorila je sledeće:

Da li smo najbolje drugarice? Ne, mi smo profesionalne glumice. Vodimo sopstvene živote odvojeno jedna od druge".

Kim je nedavno navela i da ona i njene Seks i grad koleginice nikada nisu ni bile prijateljice, i kako su ljudi na snimanju mogli da budu finiji prema njoj, naročito Sara Džesika Parker (Keri).

 

 

Svađa između Kim Katral i Sare, nakon više godina menjanja verzija priče o njihovom odnosu, od toga da nikada nisu imale probleme, do toga da nisu u dobrim odnosima, kulminirala je kada je Sara preko Instagrama pružila podršku Kim nakon smrti njenog brata, nakon čega je dobila brutalan i okrutan odgovor, takođe na Instagramu:

 

Serija 'Seks i grad
Serija "Seks i grad"foto: Profimedia

"Majka me je pitala: Kada će taj licemer, Sara Džesika Parker, da te ostavi na miru? Tvoji neprekidni izlivi su bolno podsećanje na to koliko si bila i ostala okrutna. Sada ću da te podsetim (ako već nisam): ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Pišem ovo da bih ti poslednji put rekla da prestaneš da koristiš našu tragediju kako bi vratila imidž dobre devojke".

 

 

makonda-tracker