odrekla se mnogih stvari

Stroga pravila ponašanja, odevanja i komuniciranja: Ovako izgleda život Megan Markl posle udaje za princa Harija

0

Mlada i lepa američka glumica Megan je morala da se odrekne mnogo stvari, kako bi mogla da se privikne na bračni život u najmoćnijoj kraljevskoj prodici na svetu.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: Profimedia

Kada su u pitanju službena pojavljivanja, Megan Markl ih odrađuje sa lakoćom i širokim osmehom na licu, a o njenim stajlinzima danima se piše, no lepa glumica puno više truda ulaže kad su u pitanju neformalni svakodnevni izlasci i trudi se da oni prođu "ispod radara", prenosi "Stil".

Većinu vikenda provodi na selu u Kotsvoldsu s Harijem. Kad izlazi to je obično zbog časova pilatesa ili posete frizeru, a tad izlazi inkognito sa kačketom na glavi", rekao je izvor za magazin People.

Bez obzira da li se nalazila u Notingam Kotidžu u Londonu ili u vikendici u Kotsvoldsu, Megan uspeva da prođe neprimećeno. Uglavnom kupuje namirnice u obližnjoj prodavnici koji se nalazi pet minuta vožnje od Kensingtonske palate, a tamo u šoping odlazi i njena jetrva Kejt Midlton.

Megan Markel i princ Hari
Megan Markel i princ Harifoto: Profimedia

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku porodicu na svetu, američka glumica morala je da se privikne i na potpuno drugačiji način života. Zgodna devojka iz Kalifornije u međuvremenu je morala da savlada kraljevski protokol koji nalaže stroga pravila ponašanja, odevanja i komuniciranja.

Svakodnevno je pod lupom javnosti, a stvari koje je navikla da radi u Americi, s tim danima je gotovo. Slobodno se reći da je udajom dobila najveću glumačku ulogu u životu", kaže Ken Varf, bivši telohranitelj princeze Dajane.

Megan Markl svakodnevno uči nešto novo o kraljevskom protokolu, a koliko ga je usavršila videće se uskoro, kad u oktobru mladi bračni par krene u službenu posetu Australiji i Novom Zelandu.

Turneja će trajati 16 dana i posetiće Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, a od 20. do 27. oktobra boraviće u Melbornu gde se održavaju Invictus igre namenjene vojnim invalidima, a čiji je osnivač princ Hari.

Princ Hari i Megan Markel
Princ Hari i Megan Markelfoto: Youtube Printscreen

Time će obeležiti i tačno godinu dana od prvog zajedničkog pojavljivanja na Invictus igrama u Torontu. U proteklih godinu dana u njihovom životu promenilo se puno toga. Megan je konačno trebalo da kaže zbogom glumi, preselila se u London i udala.

Par trenutno živi u kućici u sklopu Kensingtonske palate, a uskoro bi trebalo da se presele u stan odmah pored princa Vilijama i Kejt Midlton. Društvo im prave Meganin bigl Gaj kog je sa sobom dovela iz Kanade, a nedavno su postali vlasnici još jednog ljubimca, labradora Oza.

Jedino mesto koje lepa vojvotkinja redovno posećuje je prodavnica koja je pet minuta udaljena od Kensingtonske palate što joj omogućava da brzo uđe, obavi šta treba i izađe bez da je iko primeti", dodaje izvor.

Ali to ne znači da bračni par vreme provodi stalno u kući. Poznato je da posećuju londonski klub Soho House s vremena na vreme, a vikendima odlaze na svoje seosko imanje u Kotsvolds.

Upravo u Kotsvoldsu provode više vremena nego što ljudi pretpostavljaju. Puno su češće na selu nego u Londonu i uživaju u bračnom životu daleko od svih", piše Vanity Fair.

makonda-tracker