prelepa

Sa 5 godina pevala je u horu, a sa 12 je imala PRVI NASTUP: Maja Berović progovorila o svojim POČECIMA

0

Popularnoj pevačici izdvajanje iz mase ide od ruke, i uvek nas iznenadi svojim novim hitovima i upadljivim stajlingom, a svoju karijeru je započela ovako.. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink, Maja nam otkriva da je pevanje ono što je od malena zanima, i da je još kao mala prepoznala sebe u svetu muzike.

 

Sa svega 5 godina pevala je u horu, dok je sa 12 godina imala prvi nastup. 

 

Naime, Berovićka kaže da je karijeru gradila postepeno, stepenik po stepenik, i da se menjala iz godine u godinu.

 

Vodeći računa o tome da konstantno radi na svom glasu, pesmama i albumu, Maja se uvek trudila da bude nova i da poseduje nešto po čemu će se istaći. 

 

- Gradila sam karijeru polako, stepenik po stepenik. Iz godine u godinu sam se dosta menjala. Vodila sam računa da dosta radim kako na svom glasu, tako i na pesmama i albumu. Uvek sam se trudila da budem nova i da imam nešto posebno po čemu ću se istaći. Publika je najbolji sudija. Mogu reći da sam donela na našu scenu neki zvuk koji je potpuno drugičiji i koji su široke narodne mase prihvatili sa oduševljenjem - rekla je Maja u jutarnjem programu televizije “Pink”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Pevačica se pohvalila time što je na našu scenu donela neki nov zvuk koji je potpuno drugačiji i koji su široke narodne mase prihvatili sa oduševljenjem, smatrajući da je publika najbolji sudija. 

Maju uvek rasplaču od smeha sve parodije vezane za pesmu "Neka stvar" i popularni deo u pesmu "Ti lutaš bebo", mada ona i dalje tvrdi i smatra kako "Beba" najlepše ime. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Prelepa Maja je otkrila mali detalj u vezi svog koncerta koji će se održati 02. novembra u Štark Areni. Naime, koncert će otvoriti jako popularnom pesmom "Harem", jer i ona sama smatra da je to najveći hit. 

 

makonda-tracker