jedna drugoj su najveća podrška

NIKADA DO SADA NIJE PRIČALA O TOME: Jovana Joksimović otkrila kako je PROMENILA ŽIVOT Nataši Miljković!

3

Za Jovanu Joksimović i Natašu Miljković kažu da su jedne od najlepših srpskih voditeljki. Nema sagovornika iz kojeg ne izvuku baš ono što zanima celu naciju, a one kažu da su jedna drugoj najveća podrška.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

U razgovoru za Blic voditeljka Jovana Joksimović prvi put je javno progovorila o prelasku Nataše Miljković na "Prvu", otkrivajući tom prilikom potpuno nepoznate detalje o početku njihove saradnje.

 

- Ja moram da ispričam nešto što nismo nikome do sada. Kada je mene pitala direktorka televizije, kada bih mogla ja da biram ko će da me menja tokom leta i posle da nastavi da radi vikend, ja sam rekla Nataša Miljković. Ona je rekla: “Uh, pa sad... Kako ćemo to da izvedemo?”. Ja sam joj rekla da ne znam. Prošlo je par dana, ja sam izašla sa Željkom na ručak i posle deset godina naletim na Natašu. Željko mi je rekao „odmah ustani, priđi joj i pitaj je“. Izljubile smo se, ja je pitala da li je zainteresovana, a ona je onako, delovala uzbuđeno. I onda smo posle toga ušle u papirologiju. Kada čujete da vam kolega iz posla kaže da želi da vam čestita na projektu koji ste napravili... E to je za mene najveći kompliment koji neko može da mi da. Mene ne ispunjava da mi neko kaže da sam lepša nego ikada, nego da mi kaže da je sadržaj koji smo napravili za „Jutarnji“ bio fantastičan - rekla je Jovana.

 

 

 

makonda-tracker