doživela neprijatnost

Sanja Marinković otkrila da je bila ŽRTVA KRIMINALA: Podnela sam KRIVIČNU PRIJAVU, proces je pri kraju!

0


Poznata voditeljka televizije "Pink" Sanja Marinković nije ni slutila šta će joj se desiti 2. septembra, a sada je rešila da javno ispriča kako je bila žrtva kriminala.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Sanja Marinković gostovala je u emisiji "Premijera - vikend specijal", te je tom prilikom navela šta joj se desilo pre tačno dve nedelje.

 

- Sad će Srbima to da bude smešno, da mi je to toliko strašno, ali pođimo od toga da od tog Instagram profila zarađuje nekoliko ljudi, onda dolazimo do toga da je to jedna vrsta kriminala - rekla je Sanja, kojoj su hakovali profil na društvenim mrežama.

 

- Tačno kad je emitovan "Magazin In", koji je bio najgledaniji tog dana, to se dogodilo. Reč je o nekim NN licima, od 14-15 godina, koji su pomešali granicu između sajber prostora i sajber kriminala. Profil mi je potpuno uništen, nije deaktiviran, nego je potpuno obrisan. Iz Fejsbuka i Instagrama su mi napisali da ne mogu da povrate nalog, a hvala kolegama koji su mi pomogli da istražimo ko je to uradio - dodala je ona.

 

- Krivična prijava je podnešena, proces je pri kraju, hvala momcima iz visoko-tehnološkog kriminala koji su pokušali da pomognu. Nije loše da spomenemo ovako javno svoj deci koja gledaju da je hakovanje profila na društvenim mrežama krivično delo - zaključila je Marinkovićeva.

 

 

makonda-tracker