ponosni roditelji

HTELI SU POTOMKE UPRKOS SVIM POTEŠKOĆAMA: Ove poznate ličnosti svoju decu dobile su uz pomoć SUROGAT MAJKE (FOTO)

1

Oni su se usprotivili prirodi.

nikol kidman
nikol kidmanfoto: Profimedia

Surogat majka je ženska osoba starija od osamnaest godina, koja bez nadoknade ili sticanja bilo kakve imovinske koristi, a u cilju davanja deteta po rođenju - donoru ili drugom licu, nosi embrion začet postupkom biomedicinske potpomognute oplodnje.

 

U praksi, to izgleda ovako: u matericu surogat majke se usađuje embrion nastao veštačkom oplodnjom jajne ćelije druge žene. Materica surogat majke narednih devet meseci služi kao inkubator. Tamo gde je to zakonom dozvoljeno, sastavljaju se opširni ugovori između naručioca i "pozajmljene" majke.

 

Na ovakak potez odlučuju se žene i njihove porodice zbog zdravstvenih problema, zbog svojih godina ili poteškoća da iznesu trudnoću do kraja.

 

Nije retko ni da se poznate ličnosti odlučuju na surogat majku.

 

Ovo su neke od njih.

 

kim i kanje
kim i kanjefoto: Profimedia

Kim Kardašijan i Kanje Vest

 

Popularni par svoju drugu ćerku, Čikago, dobio je uz pomoć surogat majke. Rijaliti zvezda je nekoliko puta izjavila da bi volela i treće dete, ali da trudnoću neće moći da iznese jer je i u prethodne dve imala probleme.

 

srećna porodica
srećna porodicafoto: Profimedia

Nastavak na sledećoj strani...

 

Elen Pompeo i Kris Ajveri

 

elen pompeo
elen pompeofoto: Profimedia

Zvezda serije "Uvod u anatomiju" i Ajveri su u braku od 2007. godine. Nakon što su dobili svoje prvo dete, ćerku Stelu, durgu ćerku dobili su pomoću surogat majke 2014. godine.

 

elen pompeo sa decom
elen pompeo sa decomfoto: Profimedia

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

nikol i kit
nikol i kitfoto: Profimedia

Nikol Kidman i Kit Urban

 

Pored dvoje dece koju je usvojila s prvim mužem, Tomom Kruzom, glumica Nikol Kidman i njen suprug, pevač Kit Urban, ponosni su roditelji plavokosih devojčica, Rouzi i Fejt. Budući da Kidmanova navršava petu deceniju, svoju Fejt dobila je uz pomoć surogat majke. I sama je izjavila da bi jako želela da se njih dve upoznaju jer dele jako bitnu vezu.

 

nikol sa ćerkom
nikol sa ćerkomfoto: Profimedia

Robi Vilijams i Ajda Fild

 

zaljubljeni par
zaljubljeni parfoto: Profimedia

 

Popularni par sve je iznenadio fotografijom na Instagramu da su postali roditelji još jedne devojčice, Kolet. Treće dete dobili su zahvaljujući neverovatnoj surogat majke, kojoj će zauvek biti zahvalni.

 

srećna porodica
srećna porodicafoto: Profimedia

Nastavak na sledećoj strani...

 

Sara Džesika Parker I Metju Broderik

 

sara i metju
sara i metjufoto: Profimedia

Ove kolege u braku su još od 1997. godine. Pet godina kasnije dobili su sina, Džejmsa, a 2009. godine dobili su bliznakinje zahvaljujući surogat majke.

 

sara džesika parker sa ćerkama
sara džesika parker sa ćerkamafoto: Profimedia

Lusi Lu

 

lusi lu
lusi lufoto: Profimedia

 

 

Popularna glumica ponosna je mama dečaka Rokvela od 2005. godine. Ona je još 1991. godine bila operisana od raka dojke, što je za nju bilo baš traumatično. Kaže da je samohrana majka svojim izborom.

 

lusi lu
lusi lufoto: Profimedia

Tajra Benks i Erik Asla

 

tajra benks
tajra benksfoto: Profimedia

Benksova je od 2010. godine u vezi sa fotografom Erikom Aslom, Norvežaninom, a 6 godine kasnije uz pomoć surogat majke dobili su sina, Jorka.

 

Kristjano Ronaldo i Georgina Rodrigez

 

srećna porodica
srećna porodicafoto: Profimedia

Popularni portugalski fudbaler je sa svojom devojkom Georginom Rodrigez dobio treće dete uz pomoć surogat majke, smao nekoliko meseci nakon što mu je ona rodila blizance. Pored njih, Ronaldo ima i najstarijeg sina, kome se majka ne zna.

 

srećan otac
srećan otacfoto: Profimedia

 

makonda-tracker