Anđelina Džoli usvaja siroče sa Haitija

1
Slavna glumica želi da ona i njen partner Bred Pit udome još jedno dete – četvorogodišnju devojčicu Leu koja je izgubila porodicu u razornom zemljotresu na Haitiju prošle godine.
Foto: BANG
Foto: BANG

Anđelina, koja već ima troje usvojene dece: devetogodišnjeg Medoksa, sedmogodišnjeg Paksa i godinu dana mlađu Zaharu, kao i svoju biološku decu Šajlo (4) i dvogodišnje blizance Noksa i Vivijen, prvi put je videla devojčicu Leu u februaru 2010. mesec dana posle zemljotresa. Dete bi trebalo da poseti Anđelinu, Breda i njihovu decu uskoro, čim dobiju dozvolu lokalnih vlasti.

- Anđelinin advokat pokušava da dobije dozvolu da bi Lea mogla da provede neko vreme sa njima u Americi. To je standardna procedura, a poseta treba da pokaže da li će se Lea uklopiti u sredinu – rekao je neimenovani izvor za Daily Mirror.

Postoji sumnja kako će vlasti se male karipske države izboriti sa velikim interesovanjem medija koje će Anđelinini planovi izazvati, ali je tridesetpetogodišnja zvezda odlučna da ide do kraja i ispuni sve zakonske uslove kako bi usvojila Leu.

makonda-tracker