jezivo

Otkriveni detalji smrti INSTAGRAM ZVEZDE: Preminula od posledica vešanja

0

Mlada devojka je nastradala, a njeno telo će danas stići u rodnu Australiju.

Šinejd Meknamara
Šinejd Meknamarafoto: Youtube/printscreen

 

Australijska zvezda Instagrama Šinejd Meknamara preminula je od posledica vešanja, izvestio je grčki patolog. Njeno telo danas će stići u Australiju, pet dana nakon što ga je kapetan 190 miliona dolara vredne superjahte Mayan Queen IV ugledao zapetljanog u konopce na palubi.

 

Otkriveno je da je Šinejd odrađivala svoju poslednju smenu na jahti, dok je ona bila usidrena u Argostoliju na ostrvu Kefaloniji.

 

 

A post shared by Salt Bby ? (@sineadmcnamara) on

 

Patolog je za Dejli Mejl potvrdio da je uzrok smrti vešanje, ali je dodao da su sproveli dodatna ispitivanja, čiji bi rezultati mogli da stignu tek za nekoliko meseci. Dodao je da je savetovao njenoj majci Kajli i sestri Loren da ne gledaju njeno telo, jer je bilo u izuzetno lošem stanju.

 

 

A post shared by Salt Bby ? (@sineadmcnamara) on

 

Kapetan superjahte rekao je da je pokušavao da spasi njen život kad ju je našao. Ispričao je da je telo video u 1:45 posle ponoći, najpre ju je dozivao, a kad nije dobio odgovor, počeo je da doziva pomoć. Brodski lekar pokušao je da je reanimira. Šinejd je preminula na putu do bolnice u Atini.

 

Bili smo srećni kad su je odvezli, jer smo mislili da je spasena. Zatim smo čuli da je umrla", rekli su zaposleni na jahti.

 

Šinejd, poreklom iz mesta Port Macquarie na severu Novog Južnog Walesa, radila je na jahti meksičkog biznismena Alberta Bailjeresa, a u petak je trebalo da se nađe s majkom i sestrom koje su doputovale iz Australije.

Dve nedelje pre smrti, Meknamara je objavila kriptični status na Instagramu, koji sad poprima posve drugo značenje.

 

 

A post shared by Salt Bby ? (@sineadmcnamara) on

 

"Moja glava je svuda. Vratite me u vremena kad mi jedina misao nije bila kako da otvorim lobanju", napisala je.

 

 

 

makonda-tracker